Νέα χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας Pinnacle προς τα eSports

H στοιχηματική εταιρεία Pinnacle έχει άριστη σχέση με τα eSports (πρόκειται, άλλωστε, για την πρώτη που προσέφερε στοίχημα στον συγκεκριμένο τομέα, ενώ η πλατφόρμα της σήμερα είναι η κορυφαία του είδους) και ανακοίνωσε πως την ενισχύει ακόμη περισσότερο, μέσω μιας νέας χορηγίας. Η Pinnacle ανακοίνωσε ότι αποτελεί πλέον τον χορηγό της ομάδας North, η οποία εδρεύει στη Δανία και αγωνίζεται σε κορυφαία τουρνουά eSports ανά τον κόσμο, στο παιχνίδι Counter-Strike: Global Offensive. 

Χάρη στην συμφωνία χορηγίας, λοιπόν, η North θα έχει ως χορηγό την Pinnacle για τους επόμενους 18 μήνες και, μεταξύ άλλων, θα φέρει το λογότυπο της εταιρείας στοιχήματος στις φανέλες των μελών της.

 

Μια νέα επιτυχημένη συμφωνία

Η Pinnacle αντικαθιστά μια άλλη εταιρεία στοιχήματος στον τομέα των eSports, την GG.BET, ως χορηγός της North, και οι δύο πλευρές δήλωσαν τον ενθουσιασμό τους για τη νέα συμφωνία.

Ο Marco Blume, εκπρόσωπος της Pinnacle, δήλωσε σχετικά: “Πρόκειται για μια μεγάλη και σημαντική συμφωνία για εμάς. Περιμέναμε τόσο καιρό για την κατάλληλη χορηγία προς ομάδα eSports, γιατί θέλαμε να βεβαιωθούμε ότι θα συνεργαστούμε με έναν οργανισμό που μας έμοιαζε, στον τομέα της φιλοδοξίας, αλλά και στην επιθυμία να φέρουμε τα eSports στο επόμενο επίπεδο. Η North σίγουρα πληροί όλες τις προϋποθέσεις και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που θα ξεκινήσουμε τη συνεργασία μας, προκειμένου να βελτιώσουμε την εμπειρία για όλους τους οπαδούς των eSports ανά τον κόσμο”.

Από την πλευρά του, ο CCO της North, Jonas Gundersen, δήλωσε: “H συνεργασία με την Pinnacle έρχεται να βελτιώσει ακόμη περισσότερο το ταξίδι μας με τη North. Νιώθουμε υπέροχα που μπορούμε να συνεχίσουμε στην επόμενη φάση της πορείας μας, μαζί με μια τόσο γνωστή εταιρεία, που απολαμβάνει σεβασμού από όλους και μοιράζεται την ίδια φιλοδοξία να αφηγηθεί την ιστορία των eSports, όσο αυτή εξελίσσεται. Το πάθος μας για τα eSports είναι δυνατό και η Pinnacle κατανοεί τον στόχο μας να επεκταθούμε ακόμη περισσότερο”.

Να θυμίσουμε πως η Pinnacle αποτελεί και χορηγό του τουρνουά Esports Championship Series το οποίο είναι ένα από τα κορυφαία τουρνουά eSports στον κόσμο χορηγία που θα έχει διάρκεια όλο το 2019.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Pinnacle και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Pinnacle ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.