Αποσύρει τη χορηγία του Dennis Rodman η Paddy Power

Η εταιρία στοιχημάτων Paddy Power ανακοίνωσε την απόσυρση της χορηγίας της στο ταξίδι του πρώην σούπερσταρ του NBA, Dennis Rodman, στη Β. Κορέα, μετά από τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, λόγω της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα.

 

Ο πρώην άσος των Chicago Bulls επισκέφθηκε την προηγούμενη εβδομάδα τη Β. Κορέα, με την ιρλανδική εταιρεία του online στοιχήματος ως χορηγό, με σκοπό να προετοιμάσει την εθνική της ομάδα μπάσκετ για έναν φιλικό αγώνα ενάντια σε πρώην αστέρια του NBA. Ο αγώνας θα διοργανωθεί στις 8 Ιανουαρίου, με αφορμή τα γενέθλια του ηγέτη της χώρας, Kim Jong-un. Ωστόσο, πλέον δε θα έχει τη χρηματική και ηθική υποστήριξη της Paddy Power.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και είναι η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη εταιρία στην Ιρλανδία.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.