Επίσημος συνεργάτης στοιχήματος των Detroit Pistons η εταιρεία στοιχήματος FanDuel

Η εταιρεία στοιχήματος FanDuel, η οποία εδώ και μερικούς μήνες ανήκει στην Flutter Entertainment (ιδιοκτήτρια, μεταξύ άλλων, και των Paddy Power και BetFair), πέτυχε μια μεγάλη συμφωνία στον χώρο του NBA, αφού αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος των Detroit Pistons. Η FanDuel δραστηριοποιείται νόμιμα στην αγορά στοιχήματος των ΗΠΑ και πολύ σύντομα θα κάνει το ντεμπούτο της και στην αγορά στοιχήματος του Michigan, το οποίο έχει ήδη αποφασίσει τη νομιμοποίησή του.

Όπως είναι φυσικό, μια συμφωνία τέτοιου βεληνεκούς, λίγες ημέρες πριν το ντεμπούτο της FanDuel στην αγορά στοιχήματος του Michigan, της δίνει ένα τεράστιο πλεονέκτημα, όσον αφορά στην αναγνώριση του brand της.

 

Η συμφωνία της FanDuel με τους Detroit Pistons

H FanDuel έχει ήδη εξασφαλίσει μία από τις πρώτες άδειες νόμιμης δραστηριότητας στην αγορά του Michigan, η οποία αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο της μέσα στον Δεκέμβριο (ή στις αρχές του 2021). Η εταιρεία στοιχήματος ανακοίνωσε παράλληλα ότι θα αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη στοιχήματος των Detroit Pistons, το οποίο σημαίνει ότι θα αποκτήσει αρκετά προνόμια κατά τη διάρκεια της σεζόν του NBA.

Για παράδειγμα, η FanDuel θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα επίσημα λογότυπα των Pistons, ενώ παράλληλα θα έχει πρόσβαση σε αποκλειστικούς τρόπους προβολής, όπως πινακίδες μέσα στο γήπεδο, διαφημιστικά μηνύματα σε τηλεοπτικές μεταδόσεις και συνεργασία στον τομέα των social media. Παράλληλα, οι δύο πλευρές θα συνεργαστούν και σε μια σειρά από πρωτοβουλίες, πολλές εκ των οποίων έχουν ήδη ξεκινήσει να οργανώνονται. Για παράδειγμα, ετοιμάζονται εκδηλώσεις στο επίσημο ντεμπούτο της FanDuel στην αγορά στοιχήματος του Michigan, στις οποίες θα συμμετάσχουν οι παίχτες των Pistons και θα μοιράσουν δώρα στους φιλάθλους.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.