Χορηγός της West Bromwich Albion η Bet365

H ιστοσελίδα στοιχήματος Bet365 προχώρησε σε συμφωνία χορηγίας με την ποδοσφαιρική ομάδα της West Bromwich Albion, η οποία αγωνίζεται στη βρετανική Premier League. H εταιρεία του online στοιχήματος θα αποτελεί τον αποκλειστικό platinum χορηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας στο Ηνωμένο Βασίλειο και την Ευρώπη για τις επόμενες δύο σεζόν, έως και το 2016.

 

Χάρη σε αυτή τη συμφωνία, η Bet365 αποκτά νέες δυνατότητες προβολής, κυρίως μέσα στο γήπεδο της West Bromwich Albion, όπου θα διαφημίζεται. Σύμφωνα με τον Iain Wain, τέλος, επικεφαλής των επιχειρήσεων της ομάδας, η επιστροφή τους στην Premier League τους επέτρεψε να εξασφαλίσουν μια εξαιρετικά συμφέρουσα συμφωνία με μία από τις κορυφαίες στοιχηματικές εταιρίες του κόσμου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.