Επέκτεινε δύο χορηγίες της στο ποδόσφαιρο η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten δεν έχει έντονη παρουσία μόνο στον τομέα χορηγιών της Ελλάδας (αποτελεί χορηγό της Superleague), αλλά και της Γερμανίας, και πριν μερικές ημέρες ανακοίνωσε την ανανέωση δύο χορηγιών της με κορυφαίες ομάδες της Bundesliga. Πρόκειται για τις Χόφενχαϊμ και Βόλφσμπουργκ, στις οποίες η Interwetten θα παραμείνει χορηγός έως το 2023.

Η Interwetten συνεργάζεται εδώ και μερικά χρόνια με τις δύο ομάδες και αποτελεί χορηγό τους, συμμετέχοντας σε σημαντικές πρωτοβουλίες, στον επικοινωνιακό και όχι μόνο τομέα, οι οποίες της προσφέρουν μεγαλύτερη διείσδυση στη συνείδηση των φιλάθλων της Bundesliga. Και οι υπεύθυνοι θα συνεχίσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, χάρη στην ανανέωση των δύο συμφωνιών.

 

Τι περιλαμβάνουν οι δύο χορηγίες της Interwetten;

H Interwetten αποτελεί χορηγό της Χόφενχαϊμ από το 2017 και όλα αυτά τα χρόνια έχει συμμετάσχει ενεργά σε πρωτοβουλίες του τομέα μάρκετινγκ. Μεταξύ άλλων, η Interwetten διεξάγει διαγωνισμούς, που εξασφαλίζουν στους φιλάθλους μια θέση στην ομαδική φωτογραφία της Χόφενχαϊμ, ενώ έχει και έντονη διαφημιστική παρουσία στο γήπεδο της ομάδας. Η ανανέωση της συμφωνίας χορηγίας εξασφαλίζει ότι το λογότυπο της Interwetten θα παραμένει στο γήπεδο της ομάδας, αλλά και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις των αγώνων της.

Αντίστοιχα, η συνεργασία της Interwetten με την Βόλφσμπουργκ ξεκίνησε το 2019. Μία από τις σημαντικότερες πρωτοβουλίες της στοιχηματικής εταιρίας είναι το βραβείο για τον κορυφαίο παίχτη κάθε αγώνα, αλλά και οι καμπάνιες μάρκετινγκ μέσω των social media. Παράλληλα, το λογότυπο της Interwetten θα βρίσκεται σε εμφανή σημεία του γηπέδου, στις συνεντεύξεις Τύπου, αλλά και στις τηλεοπτικές μεταδόσεις.

Την ανανέωση των χορηγιών, τέλος, σχολίασε ο CEO της Interwetten, Dominik Beier: “Έχουμε υπάρξει συνεργάτες με τον αθλητισμό τα τελευταία 30 χρόνια. Ο αθλητισμός είναι η βάση της επιχείρησής μας και βασίζεται σε εμάς ως χορηγούς. Συνήθως εμπλεκόμαστε σε χορηγίες που μπορούμε να διατηρήσουμε για μεγάλο διάστημα και μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε τη συνεργασία μας σε βάθος χρόνου. Και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε και στο μέλλον”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.