Επίσημος χορηγός του PGA Tour η ιστοσελίδα στοιχημάτων FanDuel

Η FanDuel, μία από τις εταιρείες που ανήκουν στο δυναμικό της Flutter Entertainment (ιδιοκτήτριας μεταξύ άλλων της Paddy Power BetFair) ανακοίνωσε ότι συγκαταλέγεται πλέον στη λίστα των στοιχηματικών εταιρειών που αποτελούν επίσημο χορηγό του PGA Tour. Η κορυφαία διοργάνωση του γκολφ θα συνεργάζεται τα επόμενα χρόνια με την στοιχηματική ιστοσελίδα και τα μέλη της που στοιχηματίζουν στο γκολφ θα έχουν την ευκαιρία να απολαμβάνουν αποκλειστικές υπηρεσίες.

Η χορηγία της FanDuel δεν είναι η πρώτη που έχει εξασφαλίσει το PGA Tour από στοιχηματική εταιρεία. Αν και οι υπεύθυνοι του τουρνουά ήταν αντίθετοι προς τις στοιχηματικές χορηγίες, από τον Φεβρουάριο του 2019 ξεκίνησαν να συνεργάζονται με εταιρείες του κλάδου, όπως οι DraftKings, BetMGM και PointsBet.

 

Η συμφωνία χορηγίας της FanDuel προς το PGA Tour

H FanDuel αναμένεται να αποκομίσει αρκετά κέρδη από τη χορηγία προς το PGA Tour, ειδικά αν λάβουμε υπόψη μας ότι το γκολφ έχει γίνει πολύ δημοφιλές στην στοιχηματική ιστοσελίδα της τους τελευταίους μήνες. Ήδη, άλλωστε, τα έσοδά της από το γκολφ μέσα στο 2020 είναι περισσότερα από τα αντίστοιχα του 2019, παρά το γεγονός ότι πολλές διοργανώσεις ακυρώθηκαν, εξαιτίας της πανδημίας.

Χάρη στη νέα χορηγία, λοιπόν, η FanDuel θα είναι επίσημος συνεργάτης του PGA Tour και αυτό θα της επιτρέψει να χρησιμοποιεί τα επίσημα λογότυπα και τις φωτογραφίες του τουρνουά. Επιπλέον, ομάδες και από τις δύο πλευρές θα συνεργάζονται για να δημιουργούν προτάσεις αποδόσεων στα επίσημα κανάλια του τουρνουά. Παράλληλα, η FanDuel θα μπορεί να χρησιμοποιεί αποκλειστικά βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του PGA Tour, προκειμένου να ενημερώνει τα μέλη της.

Και οι δύο πλευρές, τέλος, δήλωσαν ικανοποιημένες από τη νέα συνεργασία και τόνισαν ότι η αύξηση της δημοτικότητας του στοιχήματος στο γκολφ θα την ενισχύσουν ακόμη περισσότερο, υποσχόμενες πολλές εκπλήξεις και αποκλειστικές δυνατότητες στους φιλάθλους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.