Χορηγός του Ιos Open η στοιχηματική ιστοσελίδα Νοvibet

H στοιχηματική ιστοσελίδα Novibet έχει μακρά παράδοση στη στήριξη του ελληνικού αθλητισμού και η πιο πρόσφατη ανακοίνωσή της επιβεβαιώνει ακριβώς την πρόθεσή της να συνδέσει το όνομά της με διοργανώσεις μεγαλύτερου ή μικρότερου βεληνεκούς. Σύμφωνα με τη νέα ανακοίνωση, η Novibet αποτελεί τον premium χορηγό της διοργάνωσης Ios Open 2019 στο beach volley.

Η συγκεκριμένη διοργάνωση εντάσσεται στο καλεντάρι του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ανδρών-Γυναικών στο beach volley και θα πραγματοποιηθεί στις 29-30 Ιουνίου στην Ίο.

 

H νέα συμφωνία χορηγίας της Novibet

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των υπευθύνων, η Novibet θα αποτελεί φέτος τον premium χορηγό του Ios Open, το οποίο διεξάγεται στις 29-30 Ιουνίου, στην παραλία του Μυλοπότα στην Ίο. Η Novibet θα στηρίξει το δημοφιλέστερο σπορ του καλοκαιριού, μέσω της χορηγίας της προς μία από τις διοργανώσεις του Πανελληνίου Πρωταθλήματος και οι κορυφαίες ομάδες της Ελλάδας (στις κατηγορίες ανδρών και γυναικών) θα αναμετρηθούν σε μια σειρά αγώνων, που οι λάτρεις του αθλήματος θα μπορούν να παρακολουθήσουν είτε από κοντά είτε μέσω live streaming.

Πρόκειται για τη δεύτερη διοργάνωση στο νησί της Ίου, η οποία αναμένεται να είναι ακόμη καλύτερη, χάρη στα βλέμματα καις τις χορηγίες που έχει συγκεντρώσει.

 



21+ Ετών / ΚΕΘΕΑ:2109215776 / Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC / Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τος συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας.


Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Novibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Novibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.