Επεκτείνεται η χορηγία της εταιρίας στοιχήματος Coral προς τη Σάντερλαντ

Η εταιρία στοιχήματος Coral ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας χορηγίας προς την αγγλική ομάδα ποδοσφαίρου Σάντερλαντ. Οι υπεύθυνοι ανακοίνωσαν πως η Coral θα παραμείνει επίσημος χορηγός της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια και πως η συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές θα ενισχυθεί, με νέες πρωτοβουλίες και προγράμματα προσφορών.

Αναλυτικότερα, η Coral θα αποτελεί τον χορηγό της Σάντερλαντ, στους αγώνες που θα δώσει στα πλαίσια του αγγλικού πρωταθλήματος και του κυπέλλου, για τις σεζόν 2018-2019 και 2019-2020.

 

Τι θα περιλαμβάνει η νέα χορηγία;

Εφόσον η Coral παραμένει χορηγός της Σάντερλαντ, το λογότυπό της θα παραμείνει στο γήπεδο της ομάδας και ευκαιρίες προβολής της αυξάνονται σημαντικά, αφού η εταιρία στοιχήματος θα έχει παρουσία και στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας, καθώς και στα social media.

Επιπλέον, οι οπαδοί της Σάντερλαντ θα μπορούν να συμμετέχουν σε αποκλειστικές προσφορές, αλλά και σε διαγωνισμούς που θα τους ανταμείβουν με δώρα και εμπειρίες, όπως πρόσβαση στις προπονήσεις της ομάδας.

 

“Αποδοτική συνεργασία και για τις δύο πλευρές”

Κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσης της επέκτασης της χορηγίας της Coral προς τη Σάντερλαντ, ο διευθυντής της ομάδας, Tony Davison, δήλωσε: “Είναι υπέροχο που μια κορυφαία εταιρία στοιχήματος όπως η Coral δείχνει έμπρακτα την στήριξή της προς την ομάδα, τώρα που ξεκινάμε ένα νέο ταξίδι. Ανυπομονούμε να συνεχίσουμε τη συνεργασία μας με την Coral, μια συνεργασία που αποδείχθηκε αποδοτική και για τις δύο πλευρές”.

Με τη σειρά του, ο διευθυντής του τομέα δημοσίων σχέσεων της Coral, Simon Clare, συμπλήρωσε: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Σάντερλαντ. Θέλουμε να ευχηθούμε σε όσους σχετίζονται με την ομάδα, ειδικά τους παθιασμένους και αφοσιωμένους οπαδούς της, καλή τύχη για το υπόλοιπο της σεζόν”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.