Ο Λευτέρης Πετρούνιας ευχαριστεί τον Stoiximan

Ο Λευτέρης Πετρούνιας ταξίδεψε στο Ρίο με την υποστήριξη της εταιρίας στοιχήματος Stoiximan και κατόρθωσε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, ως αποτέλεσμα της σκληρής προετοιμασίας και προσπάθειάς του.

 

Έχοντας επιστρέψει στην Ελλάδα, μάλιστα, ο χρυσός Ολυμπιονίκης ευχαρίστησε όλον τον κόσμο που βρέθηκε στο πλευρό του, αλλά και την ιστοσελίδα του στοιχήματος που τον υποστήριξε έμπρακτα.

 

Αναλυτικότερα, σε ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook, ο Λευτέρης Πετρούνιας χαρακτήρισε τη σχέση του με τον Stoiximan κάτι παραπάνω από μια απλή χορηγία και ανέφερε: “Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο για την υπέροχη υποδοχή που είχα, αλλά είναι και η ώρα να πω ένα τεράστιο ευχαριστώ στην @stoiximan.gr, είναι οι άνθρωποι που πίστεψαν σε μένα και με στήριξαν με τέτοιο τρόπο όπου έκαναν το έργο μου πιο εύκολο. Είναι κάτι παραπάνω από μια απλή χορηγία, καθώς η σχέση που έχει αναπτυχθεί είναι σχέση καλών φίλων. Θέλω να δηλώσω πως αυτή ήταν μόνο η αρχή μιας δυνατής πορείας που με την στήριξη όλων θα γίνει ακόμη μεγαλύτερη”.

 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και αποτέλεσε μεγάλο χορηγό και αλλά υποστηρικτή πολλών Ελλήνων αθλητών που έλαβαν μέρος στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.