Νέα διεθνή διαφημιστική καμπάνια ετοιμάζει η στοιχηματική εταιρεία BetFair

Η στοιχηματική εταιρεία BetFair ετοιμάζει μια νέα διαφημιστική καμπάνια, εν όψει και του Μουντιάλ της Ρωσίας το καλοκαίρι, και ήδη έχει ολοκληρώσει το πρώτο και βασικότερο βήμα, ανακοινώνοντας μια νέα συνεργασία στον τομέα της διαφήμισης. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στοιχήματος, τη διαφημιστική της προβολή στη διεθνή αγορά αναλαμβάνει πλέον το διαφημιστικό πρακτορείο Leo Burnett του Λονδίνου.

Το διαφημιστικό πρακτορείο υπέγραψε νέα συμφωνία με την BetFair και θα αναλάβει την προβολή της, αλλά και την χάραξη διαφημιστικών στρατηγικών και καμπανιών για τα επόμενα χρόνια, όχι μόνο στην αγορά της Αγγλίας, αλλά και στις υπόλοιπες χώρες που δραστηριοποιείται η εταιρεία.

 

Νέα διαφημιστική πορεία για τη BetFair

Πρόσφατα, οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρείας BetFair αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αξιολόγηση των διαφημιστικών δράσεων και κάλεσε κάθε ενδιαφερόμενο διαφημιστικό πρακτορείο να καταθέσει τις προτάσεις του. Στη διαδικασία συμμετείχαν συνολικά πέντε πρακτορεία, με το Leo Burnett να ξεχωρίζει. Ωστόσο, είναι χαρακτηριστικό ότι το Lucky Generals, με το οποίο συνεργαζόταν έως σήμερα η BetFair, αποφάσισε να μην καταθέσει καμία πρόταση. Θυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο διαφημιστικό πρακτορείο συνεργαζόταν έως πρόσφατα και με την Paddy Power (το έτερο ήμισυ της Paddy Power BetFair), αλλά και εκεί η συνεργασία τους διακόπηκε.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονταν στη νικητήρια πρόταση του Leo Burnett, η νέα διαφημιστική καμπάνια θα προωθήσει την εικόνα της BetFair ως έναν ιδανικό προορισμό για τους παίχτες του στοιχήματος. Η νέα καμπάνια θα εξαπλωθεί σε διαφορετικά κανάλια επικοινωνίας και, ενώ θα επικεντρώνεται (όπως είναι λογικό) στο Μουντιάλ της Ρωσίας και στο ποδόσφαιρο, θα αφορά κάθε παίχτη του στοιχήματος, ανεξάρτητα από τις επιλογές και τα γούστα του. 

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfair και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfair ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.