Νέα χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes προς το αγγλικό ποδόσφαιρο

Η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς το αγγλικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τη χορηγία της προς το πρωτάθλημα της Ε’ Εθνικής Κατηγορίας, πιο γνωστό ως Vanarama National League. Η εταιρεία του στοιχήματος θα αποτελέσει έναν από τους επίσημους χορηγούς της διοργάνωσης, η οποία ξεκινά τη φάση των πλέι-οφ στις 2 Μαΐου.

Η χορηγία που εξασφάλισε η Vanarama National League, μάλιστα, συμπίπτει με μια σειρά δραστικών αλλαγών που ισχύουν πλέον στη διοργάνωση, αρχής γενομένης από τον τρόπο που διεξάγεται. Και η συγκυρία της χορηγίας είναι ιδανική και για αυτόν ακριβώς το λόγο.

 

Τι περιλαμβάνει η χορηγία της Ladbrokes;

Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes θα συνεισφέρει οικονομικά στην διεξαγωγή της φετινής Vanarama National League, ενώ θα προσφέρει και κάποιες επιλογές στοιχηματισμού αποκλειστικά στα μέλη της. Σε αντάλλαγμα, το λογότυπό της θα προβάλλεται με κάθε ευκαιρία, όχι μόνο σε όσους θα βρίσκονται στο γήπεδο, αλλά και μέσω της τηλεόρασης. Οι αγώνες της διοργάνωσης, άλλωστε, μεταδίδονται ζωντανά από το αγγλικό τηλεοπτικό δίκτυο BT Sport.

Σύμφωνα με την επικεφαλής του τομέα Δημοσίων Σχέσεων της Ladbrokes, Jessica Bridge, η χρονική συγκυρία της χορηγίας είναι ιδανική. Η κ. Bridge δήλωσε σχετικά: “Ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες στοιχήματος στο Ηνωμένο Βασίλειο, είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που αποτελούμε χορηγό της Vanarama National League. Είναι μια εξαιρετική χρονική περίοδος για τις ομάδες, καθώς ξεκινούν την αποστολή τους για άνοδο σε υψηλότερη κατηγορία και θέλουμε να ευχηθούμε σε αυτές και στους οπαδούς τους καλή τύχη”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.