Επεκτείνει τη χορηγία προς το Sandown Park η Bet365

H εταιρία στοιχημάτων Bet365 ανακοίνωσε πως επεκτείνει τη χορηγία της προς τον ιππόδρομο Sandown Park για τα επόμενα τρία χρόνια. Στον συγκεκριμένο αγγλικό ιππόδρομο διεξάγονται φεστιβάλ και κούρσες καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου και η Bet365 θα διατηρήσει την ευκαιρία να προβάλλεται μέσω αυτών. Άλλωστε, όχι μόνο θα βλέπει το λογότυπό της στις διαφημιστικές πινακίδες του ιπποδρόμου, αλλά θα διατηρήσει και τη χορηγία των ιπποδρομιών Flat Friday και Jump Finale, οι οποίες θα φέρουν το όνομά της, κατά τη διάρκεια του Race Festival που διεξάγεται κάθε Απρίλιο.

 

Μετά και την παρούσα συμφωνία, η Bet365 θα παραμείνει χορηγός του ιπποδρόμου έως και το 2017, κλείνοντας μια ολόκληρη δεκαετία παρουσίας στο Sandown Park.

Η Bet365 ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και θεωρείται μία από τις κορυφαίες στο χώρο του στοιχήματος.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Bet365 και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Bet365 ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.