Νέα χορηγία της στοιχηματικής εταιρείας Ladbrokes στο γκολφ

H Ladbrokes συγκαταλέγεται ανάμεσα σε εκείνες τις στοιχηματικές εταιρείες που έχουν έντονη παρουσία στον τομέα των χορηγιών, σε διάφορα αθλήματα. Αν και κυρίως επικεντρώνεται στις ιπποδρομίες, όσον αφορά στις χορηγίες της, η Ladbrokes επεκτείνεται και σε άλλα αθλήματα.

Αυτό ακριβώς έκανε και με τη νέα συμφωνία χορηγίας που ανακοίνωσε. Η εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes ανακοίνωσε πως θα αποτελέσει τον χορηγό της αρμόδιας Αρχής του γκολφ στην Αυστραλία, PGA.

 

Οι λεπτομέρειες της χορηγίας

Η χορηγία της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes προς την PGA Αυστραλίας θα διαρκέσει τρία χρόνια και την καθιστά επίσημο συνεργάτη στοιχήματος για τις διοργανώσεις του γκολφ. Αυτό σημαίνει ότι η Ladbrokes θα αποτελεί χορηγό των PGA Pro-AM Series και PGA Legends Tour, καθώς και άλλων, λιγότερο δημοφιλών, διοργανώσεων στην Αυστραλία.

 

“Τεράστια ώθηση για το άθλημα”

Ο David Pryles, εμπορικός διευθυντής του PGA Αυστραλίας, δήλωσε για τη νέα συμφωνία: “Το να έχουμε μια κορυφαία και διεθνώς γνωστή εταιρεία να συνδέεται με τις διοργανώσεις μας αποτελεί μια τεράστια ώθηση για το γκολφ στην Αυστραλία. Η συνεργασία μας θα ωφελήσει και τους επαγγελματίες της PGA και τους ερασιτέχνες αθλητές και είναι σημαντική για το προφίλ του αθλήματος”.

Με τη σειρά του, ο Jason Kibsgaard, διευθυντής του μάρκετινγκ της Ladbrokes, συμπλήρωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι για την ανάμειξή μας στα αθλήματα της Αυστραλίας και ενθουσιασμένοι που ενώνουμε τα δυνάμεις μας με την PGA”.

Τέλος να σας υπενθυμίσουμε ότι στις αρχές του μήνα η ιστοσελίδα στοιχημάτων Ladbrokes επέκτεινε τη συμφωνία χορηγίας στην Scottish Professional Football League έως και το 2018.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.