Επίσημος συνεργάτης του στοιχήματος του UFC η Unibet

Η Unibet και το UFC (Ultimate Fighting Championship) υπέγραψαν συμφωνία συνεργασίας, η οποία καθιστά την εταιρία στοιχήματος Unibet επίσημο συνεργάτη του στοιχήματος στους αγώνες μικτών πολεμικών τεχνών.

 

Η συμφωνία τίθεται άμεσα σε ισχύ και θα ισχύει για τα δύο επόμενα χρόνια, σε Βρετανία, Ιρλανδία, Σκανδιναβία, Βέλγιο, Ολλανδία, Γαλλία και Αυστραλία. Ήδη η Unibet έχει ξεκινήσει να σχηματίζει στοιχήματα για τις διοργανώσεις του UFC, τα οποία θα προσφέρει στα μέλη της. Οι υπεύθυνοι υποσχέθηκαν, μάλιστα, πως τα στοιχήματα αυτά και η ποικιλία σε αγορές θα προσφέρουν νέα δυναμική στους αγώνες του UFC.

 

H Unibet είναι από τις μεγαλύτερες εταιρίες στοιχημάτων της Ευρώπης και λειτουργεί με άδεια από την Μάλτα.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη