Επιτυχημένο το 3ο SwimmingClub Experience, με χορηγό την Interwetten

Στις αρχές Ιουνίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία άλλη μία αθλητική διοργάνωση στην Ελλάδα, με χορηγό μία από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχήματος της αγοράς. Πρόκειται για το 3ο SwimmingClub Experience, το οποίο διεξήχθη στις 2 Ιουνίου, με χορηγό τη στοιχηματική εταιρία Interwetten.

Το 3ο SwimmingClub Experience διεξήχθη στην παραλία Akanthus στον Άλιμο και σε αυτό συμμετείχαν εκατοντάδες κολυμβητές και κολυμβήτριες, προκειμένου να συμμετάσχουν στις τρεις διαδρομές.

 

Διοργάνωση με τη στήριξη της Interwetten

Η Interwetten αποτέλεσε έναν από τους μεγάλους χορηγούς του 3ου SwimmingClub Experience, το οποίο συγκέντρωσε τεράστιο ενδιαφέρον, από επαγγελματίες και ερασιτέχνες κολυμβητές, αλλά και από ένα τεράστιο κοινό. Ο κολυμβητικός διαγωνισμός της διοργάνωσης αποτελεί πλέον διεθνή θεσμό και οι τρεις διαδρομές (1.000, 3.000 και 5.000 μέτρα) αποτελούν τα highlights στη συγκεκριμένη κατηγορία.

Η Interwetten, όπως έχει αποδείξει και στο παρελθόν, βρέθηκε πρόθυμα στο πλευρό των διοργανωτών τέτοιων σημαντικών διοργανώσεων, ενώ ο διοργανωτής (και πρωταθλητής) Νικόλας Σημαντήρας, δήλωσε μετά το τέλος της διοργάνωσης: Θεωρώ πως τις δύο προηγούμενες χρονιές χτίσαμε κάτι το οποίο φάνηκε φέτος. Είμαι πολύ ικανοποιημένος από την έκβαση της διοργάνωσης και θα ήθελα να ευχαριστήσω τους εθελοντές που έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Είναι η καρδιά του αγώνα. Κάθε φορά μετά από μια διοργάνωση διακρίνω περιθώρια βελτίωσης. Συνεπώς, σηκώνουμε τα μανίκια και σχεδιάζουμε ένα καλύτερο Experience για το 2020 το οποίο θα ανακοινωθεί σύντομα”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.