Ολοκληρώθηκε το 6o Serifos Sunset Race με τη χορηγία της Interwetten

Το 6o Serifos Sunset Race, μια ετήσια αθλητική διοργάνωση που έχει εξασφαλίσει την υποστήριξη της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten, ολοκληρώθηκε και φέτος με επιτυχία. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε φέτος στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου και σε αυτή συμμετείχαν αθλητές κάθε ηλικίας.

Θυμίζουμε ότι στη λίστα χορηγών του Serifos Sunset Race περιλαμβάνεται και η εταιρία στοιχημάτων Interwetten, η οποία αποτελεί υποστηρικτή της διοργάνωσης.

 

Το πρόγραμμα μιας επιτυχημένης διοργάνωσης

Το 6o Serifos Sunset Race ξεκίνησε το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου, με τη διοργάνωση του αγώνα δρόμου στο ηλιοβασίλεμα και τερματισμό στην παραλία της Βαγιάς, ενώ την Κυριακή ήταν η σειρά του αγώνα κολύμβησης. Και τις δύο ημέρες διοργανώθηκαν παράλληλα και παιδικοί αγώνες. Και, φυσικά, προηγήθηκαν και ακολούθησαν παράλληλες εκδηλώσεις στο νησί της Σερίφου, όπου βρέθηκαν αθλητές από την Ελλάδα, μα και τον υπόλοιπο κόσμο.

Το 6o Serifos Sunset Race, τέλος, διεξήχθη με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και με την υποστήριξη του Δήμου Σερίφου και των τοπικών συλλόγων. Επιπλέον, συγκέντρωσε μια σειρά από χορηγούς, ανάμεσα στους οποίους βρέθηκε και η στοιχηματική εταιρία Interwetten. Η συγκεκριμένη ήταν και η μόνη από τον τομέα του online στοιχήματος, ενώ οι υπόλοιποι χορηγοί προέρχονται από διαφορετικούς χώρους.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.