Χορηγός της Ντιναμό Βουκουρεστίου η εταιρία στοιχήματος Unibet

Η εταιρία στοιχήματος Unibet αποτελεί την επίσημη χορηγό στοιχήματος της ρουμανικής ομάδας ποδοσφαίρου Ντιναμό Βουκουρεστίου. Οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν πριν μερικές ημέρες τη νέα συμφωνία τους και πλέον θα συνεργάζονται για τις επόμενες σεζόν. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Unibet, μάλιστα, η συγκεκριμένη συμφωνία θα αποτελέσει μόνο την αρχή σε μια σειρά από πρωτοβουλίες που θα αναλάβει η στοιχηματική εταιρία στη ρουμανική αγορά.

Οι δύο πλευρές, πάντως, δεν ανακοίνωσαν λεπτομέρειες, σχετικά με την αξία και την ισχύ της χορηγίας, αλλά διαβεβαίωσαν πως η συνεργασία τους θα είναι μακροχρόνια.

 

Τι περιλαμβάνει η χορηγία της Unibet προς τη Ντιναμό Βουκουρεστίου;

Η Unibet θα αποτελεί τα επόμενα χρόνια την επίσημη χορηγό στοιχήματος της Ντιναμό Βουκουρεστίου και έχει εξασφαλίσει μεγάλες ευκαιρίες προβολής στο γήπεδο, στη μετάδοση αγώνων, αλλά και στα social media της ποδοσφαιρικής ομάδας. Παράλληλα, οι δύο πλευρές θα συνεργάζονται πλέον στη διοργάνωση πρωτοβουλιών που θα αφορά στους οπαδούς της ομάδας, αλλά και στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Βουκουρεστίου. Προς το παρόν, βέβαια, δεν έχουν γίνει γνωστά τα μελλοντικά σχέδια των δύο πλευρών, αλλά ο πρόεδρος της Ντιναμό, David Alexandru, υποσχέθηκε πρωτοφανείς εμπειρίες για τους οπαδούς.  

 

“Ευχάριστες εκπλήξεις και αξέχαστες εμπειρίες”

Στο ίδιο πνεύμα κινήθηκαν και οι δηλώσεις του διευθυντή της Unibet Ρουμανίας, Lucian Prisecaru, ο οποίος ανέφερε: “Είμαστε ευτυχείς που ανακοινώνουμε ότι η Unibet αποτελεί πλέον τον επίσημο χορηγό της Ντιναμό Βουκουρεστίου. Οι τρεις αξίες της Unibet, η φιλία, το πάθος και η εμπειρία, είναι σε απόλυτη συμφωνία με το όραμα και τις φιλοδοξίες της Ντιναμό. Θέλουμε να προσφέρουμε μαζί στους οπαδούς της ομάδας όσο το δυνατόν περισσότερες ευχάριστες εκπλήξεις και αξέχαστες εμπειρίες και θέλουμε μαζί να πετύχουμε τους πιο υψηλούς μας στόχους”.

Τον προηγούμενο μήνα η Unibet ανακοίνωσε τη μεγαλύτερη αθλητική χορηγία της ιστορίας της, υπογράφοντας συμβόλαιο με τις δύο κορυφαίες κατηγορίες ποδοσφαίρου της Σουηδίας.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.