Ανάρπαστη η εταιρία στοιχήματος William Hill για χορηγίες στις ΗΠΑ!

Από τη στιγμή που το Ανώτατο Δικαστήριο των ΗΠΑ αποφάσισε την κατάργηση του νόμου PASPA, μια απόφαση που ανοίγει την αγορά νόμιμου στοιχήματος στις ΗΠΑ, η εταιρία στοιχήματος William Hill έγινε ανάρπαστη στον τομέα των χορηγιών αμερικανικών ομάδων! Η William Hill δραστηριοποιείται εδώ και χρόνια στις ΗΠΑ (αν και αποκλειστικά στην Πολιτεία της Nevada) και το άνοιγμα της αγοράς της επιτρέπει να προχωρήσει σε χορηγίες αμερικανικών ομάδων.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, μάλιστα, ο CEO της William Hill US, Joseph Asher, τα γραφεία της στοιχηματικής εταιρίας έχουν κατακλυστεί από e-mail και τηλεφωνήματα που προτείνουν συνεργασίες και χορηγίες προς αμερικανικές ομάδες.

 

Στοιχήματα και χορηγίες για τη William Hill στις ΗΠΑ

Η William Hill, λοιπόν, θα μπορεί να δραστηριοποιηθεί πλέον σε οποιαδήποτε Πολιτεία των ΗΠΑ νομιμοποιήσει το στοίχημα και ήδη έχει εγκαινιάσει νέες εγκαταστάσεις στο New Jersey. Παράλληλα, στις Πολιτείες που το στοίχημα θα είναι νόμιμο, θα μπορεί να δραστηριοποιείται και στον τομέα χορηγιών, από τη στιγμή που θα ολοκληρωθεί το σχετικό νομικό πλαίσιο.

Από την πλευρά τους, πολλές ομάδες διαφορετικών αθλημάτων στις ΗΠΑ βλέπουν στο πρόσωπο της νόμιμης στοιχηματικής αγοράς ένα πλήθος από νέους χορηγούς. Και μια εταιρία, όπως η William Hill, που όχι μόνο διατηρεί τεράστια φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά έχει εμπειρία και στην αμερικανική αγορά, αποτελεί έναν ιδανικό χορηγό.

Βέβαια, η William Hill δεν έχει εκφράσει προς το παρόν κάποιο ενδιαφέρον για χορηγίες στις ΗΠΑ. Άλλωστε, απαιτούνται νομικές ρυθμίσεις, ενώ οι υπεύθυνοι δηλώνουν ότι πρώτα επιθυμούν να πάρουν μια γεύση από τη νέα αγορά στοιχήματος.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.