Άνοιγμα στην αγορά της Ιρλανδίας για την στοιχηματική εταιρεία Unibet

Η στοιχηματική εταιρεία Unibet δραστηριοποιείται πλέον και στην Ιρλανδία, μετά την μεταφορά των λογαριασμών των μελών της Stan James στην ιστοσελίδα της και το κλείσιμο της δεύτερης. Θυμίζουμε ότι η ιδιοκτήτρια εταιρεία Kindred ανακοίνωσε το κλείσιμο της στοιχηματικής ιστοσελίδας Stan James και τη μεταφορά των λογαριασμών των μελών της σε αυτή της Unibet.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Unibet να αποκτήσει de facto το δικαίωμα δραστηριοποίησης στην ιρλανδική αγορά, κάτι που δε συνέβαινε έως σήμερα. Και, πιστή στη στρατηγική που ακολουθεί και σε άλλες χώρες, η Unibet ξεκίνησε να δραστηριοποιείται και στον τομέα των χορηγιών.

 

Η πρώτη ιρλανδική χορηγία της Unibet

Στο πλαίσιο αυτό, η Unibet ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία που πραγματοποίησε με έναν από τους διασημότερους παίχτες πόκερ της Ιρλανδίας: τον Dara O’Kearney. Ο Ιρλανδός παίχτης αποτελεί πλέον πρεσβευτή της Unibet στην Ιρλανδία και θα συμμετάσχει σε καμπάνιες προώθησης του πόκερ που προσφέρει η στοιχηματική εταιρεία στους Ιρλανδούς παίχτες.

Φυσικά, αυτή αναμένεται να είναι μόνο η αρχή στο πλάνο δραστηριοποίησης της εταιρείας στοιχημάτων Unibet στην Ιρλανδία. Όπως είναι αναμενόμενο, οι υπεύθυνοι αναζητούν νέες ευκαιρίες χορηγιών και προβολής της στοιχηματικής εταιρείας και δεν αποκλείεται σύντομα να ανακοινωθούν νέες χορηγίες που θα προορίζονται περισσότερο για τα μάτια των παιχτών του στοιχήματος.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.