Τον Δημήτρη Διαμαντίδη βράβευσε ο Stoiximan

Η εταιρία στοιχημάτων Stoiximan, μεγάλος χορηγός της ομάδας μπάσκετ του Παναθηναϊκού, βράβευσε πριν μερικές ημέρες τον Δημήτρη Διαμαντίδη, για την προσφορά του στο άθλημα. Η βράβευση του αρχηγού του Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε πριν την έναρξη του αγώνα της ομάδας με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν, για τη Euroleague, στις 17 Μαρτίου.

 

Η βράβευση πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη δήλωση του Διαμαντίδη, στην αρχή της σεζόν, πως σύντομα θα αποσυρθεί και ο Stoiximan ευχαρίστησε τον κορυφαίο παίχτη για την προσφορά του στο άθλημα, τις συγκινήσεις που έχει χαρίσει στους φιλάθλους και το ήθος του.

 

Αποδεικνύοντας την αξία του, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού χάρισε σε όσους βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ αναμνήσεις μιας ακόμη κορυφαίας εμφάνισης, πετυχαίνοντας 15 πόντους, 5 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 κλεψίματα, κατά τη διάρκεια του αγώνα. 

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδος και αποτελεί μεγάλο χορηγό πολλών ελληνικών ομάδων αλλά και αθλητών.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.