Χορηγός του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σνούκερ η BetFred

H εταιρία στοιχημάτων BetFred αποτελεί το νέο μεγάλο χορηγό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σνούκερ, για τα επόμενα τρία χρόνια. Πρόκειται για την κορυφαία διοργάνωση στο χώρο του Σνούκερ, η οποία διοργανώνεται φέτος από τις 18 Απριλίου έως τις 4 Μαΐου, στο Sheffield της Αγγλίας.

 

Μετά τη συμφωνία χορηγίας, μάλιστα, το πρωτάθλημα θα είναι γνωστό ως Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ BetFred, έως και το 2017. Και, αν κρίνουμε από την επιτυχία που έχει, η εταιρεία του online στοιχήματος επένδυσε σωστά, επιτρέποντας στο όνομά της να διαφημιστεί σε περισσότερους από 300 εκατομμύρια τηλεθεατές παγκοσμίως. Άλλωστε, η περσινή διοργάνωση μεταδόθηκε ζωντανά σε περισσότερες από 80 χώρες, με 330 εκατομμύρια ανθρώπους να την παρακολουθούν.

 

Τέλος, δεν πρόκειται για την πρώτη φορά που η BetFred χορηγεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Σνούκερ. Η εταιρεία του online στοιχήματος υπήρξε χορηγός της διοργάνωσης και το διάστημα 2009-2012.

Η Betfred είναι μία από τις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες στον κόσμο με τεράστια γκάμα παιχνιδιών και στοιχημάτων και είναι γνωστή ως "Ο βασιλιάς του Μπόνους" δικαιωματικά!



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.