Νέα χορηγία της εταιρείας στοιχήματος Kindred με φιλανθρωπικό χαρακτήρα

Η εταιρεία στοιχήματος Kindred (ιδιοκτήτρια της Unibet, μεταξύ άλλων) ανακοίνωσε μια νέα χορηγία προς το αγγλικό ποδόσφαιρο. Η συγκεκριμένη χορηγία αφορά στην ομάδα ποδοσφαίρου Μίντλεσμπρο, αλλά έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και θα ενισχύσει σημαντικά το έργο του φιλανθρωπικού τμήματος της ομάδας, του MFC Foundation.

Συγκεκριμένα, αν και η Kindred θα αποτελεί επίσημο χορηγό της Μίντλεσμπρο, θα δωρίσει πολλά από τα δικαιώματά της στο φιλανθρωπικό τμήμα, ενώ θα συμμετέχει και ενεργά στις πρωτοβουλίες που θα στηρίζουν τον υπεύθυνο στοιχηματισμό και άλλους κοινωνικούς σκοπούς.

 

Τι περιλαμβάνει η νέα χορηγία της Kindred;

Σύμφωνα με την ανακοίνωση για την χορηγία, η Kindred θα παραχωρεί τις φανέλες των παιχτών της Μίντλεσμπρο στο MFC Foundation, για έναν αγώνα ανά σεζόν. Αυτό σημαίνει ότι στις φανέλες των ποδοσφαιριστών δε θα εμφανίζεται το λογότυπο της Kindred, αλλά αυτό του φιλανθρωπικού τμήματος. Παράλληλα, το λογότυπο του MFC Foundation θα εμφανίζεται στα ρούχα που φοράνε οι ποδοσφαιριστές στο ζέσταμα, σε τρεις αγώνες ανά σεζόν, αλλά και στην τρίτη εμφάνιση της ομάδας.

Παράλληλα, η Kindred δεσμεύθηκε να δωρίσει το 10% των δικαιωμάτων διαφήμισης σε ψηφιακά και έντυπα μέσα, αλλά και να προωθήσει περισσότερο τον υπεύθυνο στοιχηματισμό. Με άλλα λόγια, μηνύματα υπέρ του υπεύθυνου στοιχηματισμού θα εμφανίζονται στις φανέλες των παιχτών της Μίντλεσμπρο, στο 20% τουλάχιστον των διαφημιστικών πινακίδων της Kindred στην έδρα της ομάδας, αλλά και σε όλα τα ψηφιακά κανάλια της στοιχηματικής εταιρείας.

Τέλος, στο πλαίσιο της συμφωνίας, θα αφαιρεθεί κάθε αναφορά της Kindred σε ιστοσελίδες που απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε ανήλικους, ενώ κανείς παίχτης της ομάδας κάτω των 25 ετών δεν πρόκειται να εμφανιστεί σε προωθητικό υλικό. Οι δύο πλευρές, μάλιστα, θα επανεξετάζουν σε τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους της συμφωνίας, προκειμένου να ενισχύεται η υπεύθυνη παρουσία της Kindred στο γήπεδο της Μίντλεσμπρο.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.