Χορηγός της Lille η Netbet

H ιστοσελίδα στοιχήματος Netbet υπέγραψε συμφωνία χορηγίας με τη γαλλική ποδοσφαιρική ομάδα LOSC Lille, για τη σεζόν του 2014-2015. Στο πλαίσιο της συμφωνίας αυτή, οι φανέλες των ποδοσφαιριστών (εντός και εκτός έδρας) θα φέρουν το λογότυπο της εταιρείας του online στοιχήματος - όχι μόνο στους αγώνες του γαλλικού πρωταθλήματος, αλλά και σε αυτούς του Champions League, στο οποίο προκρίθηκε πέρσι η γαλλική ομάδα.

 

Η Netbet, λοιπόν, θα έχει σημαντικές ευκαιρίες προβολής κατά την ερχόμενη σεζόν, όχι μόνο στη Γαλλία, αλλά και στην υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ δεν αποκλείεται να προχωρά και σε ανακοίνωση ειδικών προσφορών για τα μέλη της, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με τη Lille.

H Νetbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχημάτος στην Ελλάδα και προσφέρει στοιχήματα σε αθλητικές διοργανώσεις από όλο τον κόσμο.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Netbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Netbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.