Επίσημος συνεργάτης του NBA η στοιχηματική εταιρία Unibet

Η στοιχηματική εταιρία Unibet δραστηριοποιείται ήδη σε δύο Πολιτείες των ΗΠΑ που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα (το New Jersey και την Pennsylvania) και έχει ήδη προχωρήσει σε σημαντικές συνεργασίες και χορηγίες. Η νέα συνεργασία που ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι, μάλιστα, είναι και η πιο σημαντική, αφού αφορά στο NBA, το καλύτερο πρωτάθλημα μπάσκετ στον κόσμο!

Η Unibet είναι πλέον επίσημος συνεργάτης στοιχήματος του NBA για την τρέχουσα σεζόν και βρίσκεται πλέον στην ίδια κατηγορία με άλλες κορυφαίες εταιρίες στοιχήματος που συνεργάζονται με το κορυφαίο πρωτάθλημα, όπως οι William Hill, DraftKings, Tabcorp και ParionsSport.

 

Τα οφέλη της συμφωνίας για τη Unibet

Χάρη στη νέα συνεργασία, η Unibet θα μπορεί να χρησιμοποιεί τα επίσημα στατιστικά του NBA, αλλά και εικόνες από τους αγώνες κάθε αγωνιστικής. Επιπλέον, το λογότυπό της θα βρίσκεται στις αρένες του NBA (σε Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει το στοίχημα) και στα ψηφιακά μέσα της διοργάνωσης. Παράλληλα, η Unibet θα συνεργαστεί με το NBA στον τομέα της προστασίας της ακεραιότητας των αγώνων του NBA.

Με άλλα λόγια, οι παίχτες που θα στοιχηματίζουν μέσω της Unibet θα είναι σε θέση να χρησιμοποιούν επίσημα στοιχεία για τα στοιχήματά τους, κάτι που είναι ακόμη πιο πολύτιμο στην περίπτωση του live στοιχήματος. Και, φυσικά, η εικόνα της Unibet στις ΗΠΑ θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο, όσο οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας εξετάζουν τα επόμενα βήματα επέκτασης στις νόμιμες αγορές στοιχήματος της χώρας.

Τα οφέλη της νέας συμφωνίας ανέφερε και ο αντιπρόεδρος του αμερικανικού τμήματος της Unibet, Manuel Stan, ο οποίος συμπλήρωσε: “Είμαστε πολύ περήφανοι που θα συνεργαστούμε με το NBA. Η νέα συμφωνία θα προσθέσει επιπλέον αξία σε μία ήδη κορυφαία εμπειρία στοιχηματισμού, χάρη στα επίσημα στατιστικά του NBA στην πλατφόρμα επίγειου και online στοιχηματισμού που προσφέρουμε. Η Kindred μοιράζεται τις ίδιες αξίες με το NBA και έχει ακριβώς την ίδια άποψη για την ανάγκη μιας νόμιμης αγοράς στοιχήματος και για αυτό το λόγο η συνεργασία μας θα είναι ιδανική”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.