Νέα χορηγία στον χώρο του ΜΜΑ ανακοίνωσε η εταιρία στοιχημάτων William Hill

Η εταιρία στοιχημάτων William Hill επεκτείνει την παρουσία της στον χώρο του ΜΜΑ, μέσω μιας νέας χορηγίας που ανακοίνωσε. Η νέα χορηγία αφορά στη διοργάνωση Bellator MMA, μία από τις μεγαλύτερες στις ΗΠΑ, και συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα της εταιρίας σε ευρωπαϊκό έδαφος. Ήδη, μάλιστα, η αρχή έγινε με το Bellator Dublin: McCourt vs Ruis, το οποίο διεξήχθη στις 22 Φεβρουαρίου.

Η νέα αυτή συμφωνία ανάμεσα στη William Hill και στη Bellator MMA σηματοδοτεί την ενίσχυση της πορείας της στοιχηματικής εταιρίας στον χώρο του MMA, ένα χώρο, που όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι υπεύθυνοι της William Hill, είναι από τους πιο αναπτυσσόμενους στον χώρο του στοιχήματος.

 

Η νέα χορηγία της William Hill

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της William Hill, η νέα χορηγία της αφορά στις διοργανώσεις της Bellator MMA που θα διεξάγονται σε ευρωπαϊκό έδαφος, μέσα στη σεζόν του 2020. Οι αγώνες της συγκεκριμένης διοργάνωσης έχουν αποκτήσει τεράστιο κοινό στην Ευρώπη και ειδικά στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφού μεταδίδονται και τηλεοπτικά. Μέσω της χορηγίας αυτής, η William Hill θα προβάλλει το λογότυπο και τις υπηρεσίες της στα venues των αγώνων, αλλά και τηλεοπτικά. Επιπλέον, τα μέλη της στοιχηματικής ιστοσελίδας της θα έχουν τη δυνατότητα να τοποθετήσουν αποκλειστικά στοιχήματα, πριν την έναρξη, αλλά και κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Τη νέα συμφωνία, τέλος, σχολίασε ο επικεφαλής του τομέα χορηγιών και ΜΜΕ της William Hill, Liam McKee: “Το ΜΜΑ είναι ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα αθλήματα στον κόσμο και μια συνεργασία με μία κορυφαία διοργάνωση, όπως η Bellator MMA, βγάζει απόλυτο νόημα. Τα νούμερα τηλεθέασης των διοργανώσεων της Bellator στην Ευρώπη είναι εξαιρετικά δυνατά και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε μαζί της, για όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της κατά το 2020”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.