Συγχαρητήρια του Stoiximan προς τον Λευτέρη Πετρούνια

Η στοιχηματική εταιρία Stoiximan, χρυσός χορηγός αρκετών αθλητών που εκπροσωπούν την Ελλάδα στις διεθνείς διοργανώσεις, συνεχάρη τον Λευτέρη Πετρούνια – έναν από τους αθλητές αυτούς – για τη μεγάλη επιτυχία του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής της Γλασκόβης. Ο αθλητής κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στο αγώνισμα των κρίκων, κάνοντας υπερήφανους, όχι μόνον τους συντελεστές του Stoiximan, αλλά και όλους τους Έλληνες.

 

Η συγχαρητήρια επιστολή του Stoiximan προς τον Λευτέρη Πετρούνια, λοιπόν, έχει ως εξής:

 

«Ο Stoiximan.gr θέλει να συγχαρεί τον Λευτέρη Πετρούνια  για το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα των κρίκων στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής της Γλασκόβης.

 

Ο Έλληνας γυμναστής κατέκτησε τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή με μία εξαιρετική εκτέλεση του προγράμματός του, η οποία εκτός από την πρώτη θέση, του χάρισε και το εισιτήριο για του Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

 

O αθλητής του Δημήτρη Ράπτη, μετά από έναν δύσκολο αγώνα, κατάφερε να συγκεντρώσει 15.800 βαθμούς, αφήνοντας πίσω τους μεγάλους αντιπάλους του, Χαο Γιού (15.733) και Χανγκ Λιού (15.700) από την Κίνα, επιβεβαιώνοντας με μία εξαιρετική εμφάνιση ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο.

Πρόκειται για το πρώτο μετάλλιο του Έλληνα πρωταθλητή σε παγκόσμιο πρωτάθλημα και το ένατο συνολικά για την Ελλάδα.  Ο συγκινημένος Λευτέρης Πετρούνιας αφιέρωσε το χρυσό μετάλλιο στον πατέρα του, τον οποίο έχασε πριν από λίγο καιρό.

 

Η νέα τεράστια επιτυχία του Πετρούνια ολοκληρώνει ιδανικά μία ονειρεμένη χρονιά, κατά τη διάρκεια της οποίας επικράτησε στις 11 από τις 12 εμφανίσεις του, με χρυσά μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Μονπελιέ και τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Μπακού, μεταξύ άλλων.

 

Ο Stoiximan.gr είναι ο υπερήφανος χορηγός του Λευτέρη Πετρούνια. Λευτέρη, συνέχισε να μας κάνεις υπερήφανους όλους τους Έλληνες».

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες της Ελλάδας και στηρίζει εκτός από πολλούς αθλητές και πολλές ελληνικές ομάδες.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη