Χορηγός του Scottish Grand National για πέντε χρόνια η Coral

H εταιρία στοιχημάτων Coral ανανέωσε τη συμφωνία χορηγίας της προς το φεστιβάλ ιπποδρομιών Scottish Grand National για ακόμη πέντε χρόνια. Η συμφωνία επετεύχθη μεταξύ της ιστοσελίδας του online στοιχήματος και του ιπποδρόμου Ayr και φέρνει την Coral στη θέση του χορηγού του φεστιβάλ, τουλάχιστον έως το 2019.

 

Η Coral, εξάλλου, αποτελεί τον χορηγό της διοργάνωσης από το 2007 και η ανανέωση της συμφωνίας της επιτρέπει να αξιοποιήσει ένα πλήθος μεθόδων προβολής της, κατά τη διάρκεια του Scottish Grand National, στις 17 και 18 Απριλίου του 2015.

Η Coral είναι από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στοιχηματικές εταιρίες στο διαδίκτυο και προσφέρει στα μέλη της live στοίχημα και καζίνο,πόκερ και πολλά άλλα παιχνίδια.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Coral και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Coral ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.