Χορηγός του Scottish League Cup η BetFred

Η στοιχηματική εταιρία BetFred αποτελεί το νέο αποκλειστικό χορηγό του Scottish League Cup, για τα επόμενα τρία χρόνια, μετά τη συμφωνία που υπέγραψε με την SPFL (Scottish Professional Football League). Χάρη στη νέα συμφωνία, η διοργάνωση θα είναι γνωστή για τα επόμενα τρία χρόνια ως The BetFred Cup.

 

Η ουσιαστική έναρξη της συμφωνίας έχει οριστεί για λίγες ημέρες πριν την έναρξη της διοργάνωσης, για τη σεζόν 2016-2017, τον ερχόμενο Ιούλιο. Η φετινή διοργάνωση, μάλιστα, θα διαθέτει νέο format (με νοκ άουτ αγώνες σε όλη της διάρκειά της) και έως και 13 αγώνες της θα μεταδοθούν ζωντανά στο τηλεοπτικό δίκτυο BT Sport.

 

Αυτό προσφέρει στη BetFred ένα πλήθος νέων ευκαιριών προβολής στην αγορά της Σκωτίας. Πρόκειται για ένα νέο άνοιγμα για την ιστοσελίδα του στοιχήματος, που ήδη είναι δραστήρια στον τομέα των χορηγιών στο σνούκερ και στις ιπποδρομίες, μεταξύ άλλων.

 

Ο John Haddock, CEO της BetFred, δήλωσε για τη νέα συμφωνία: “Είμαστε ιδιαίτερα ευχαριστημένοι που αποτελούμε τον χορηγό του Scottish League Cup, στη σεζόν που θα εγκαινιάσει αυτό το νέο και συναρπαστικό format. Η SPFL έχει δείξει μεγάλο ενθουσιασμό και ανυπομονούμε για μια συνεχόμενη και επιτυχημένη συνεργασία”.

 

Η BetFred ξεκίνησε το 1967 λειτουργώντας ως πρακτορείο στοιχημάτων στην Αγγλία,το 2004 ξεκίνησε να λειτουργεί και online και σήμερα έχει καταφέρει να είναι ανάμεσα στις μεγαλύτερες στοιχηματικές εταιρίες του Ηνωμένου Βασιλείου.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betfred και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betfred ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.