Ισπανία: Τη διακοπή κάθε στοιχηματικής χορηγίας ζητούν οι οπαδοί της Οσασούνα

Οι οπαδοί της ποδοσφαιρικής ομάδας της Οσασούνα, η οποία αγωνίζεται στην ισπανική Primera Division, πιέζουν τους ιθύνοντες του συλλόγου, προκειμένου να διακόψουν κάθε σχέση με στοιχηματικές εταιρείες, μέσω συνεργασιών και χορηγιών. Η Οσασούνα συνεργάζεται με την στοιχηματική εταιρεία KirolBet, η οποία αποτελεί την επίσημη χορηγό της, αλλά οι οπαδοί της θεωρούν ότι τέτοιου είδους συνεργασίες βλάπτουν την αξιοπιστία της ομάδας.

Πρόσφατα, μάλιστα, οι οργανωμένοι οπαδοί πραγματοποίησαν γενική συνέλευση, κατά την οποία αποφάσισαν ότι δεν επιθυμούν να συνεχιστεί η συνεργασία της Οσασούνα με την KirolBet. Τις αντιδράσεις αυτές σχολίασε και ο πρόεδρος της ομάδας, ο οποίος υποσχέθηκε να εξετάσει το θέμα.

 

Κατά των στοιχηματικών χορηγιών οι οπαδοί της Οσασούνα

Η ποδοσφαιρική ομάδα της Οσασούνα συνεργάζεται με την KirolBet, μία από τις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος της Ισπανίας, και η μεταξύ τους συμφωνία ισχύει έως το 2021. Ωστόσο, οι οπαδοί που συμμετείχαν στην πρόσφατη γενική συνέλευση ζήτησαν να τερματιστεί πρόωρα η συγκεκριμένη συμφωνία, αφού η συνεργασία με επιχειρήσεις όπως οι εταιρείες στοιχήματος δεν συνάδουν με το κοινωνικό προφίλ της Οσασούνα.

Παρόλο που η συγκεκριμένη συμφωνία χορηγίας αποφέρει αρκετά χρήματα στην Οσασούνα, πάντως, ο πρόεδρος της ομάδας, Luis Sabalza, απάντησε στους οπαδούς ότι θα εξετάσει κάθε δυνατότητα που έχει, προκειμένου να τερματίσει πρόωρα τη συμφωνία χορηγίας. Από την άλλη, ο γενικός αρχηγός της ομάδας, Fran Canal, ζήτησε από τους οπαδούς να σεβαστούν τη συμφωνία, η οποία είναι αρκετά επικερδής για την ομάδα. Άλλωστε, η χορηγία αφορά μόνο στην ομάδα που αγωνίζεται στην Primera Division και όχι στις ακαδημίες, ενώ παράλληλα οι οπαδοί έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν τις φανέλες της ομάδας, με ή χωρίς το λογότυπο του χορηγού.

Πρόκειται, πάντως, για το πρώτο περιστατικό στην Ισπανία που οι οπαδοί αντιδρούν τόσο πολύ σε υπάρχουσα συμφωνία χορηγίας με εταιρεία στοιχήματος.

 Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη