Έως το 2016 χορηγός του St Leger Festival η Ladbrokes

Η εταιρία στοιχημάτων Ladbrokes επέκτεινε τη συμφωνία χορηγίας του αγγλικού φεστιβάλ ιπποδρομιών St Leger Festival, το οποίο διοργανώνουν από κοινού η Arena Racing Company (ARC) και ο ιππόδρομος του Doncaster. Η νέα συμφωνία προβλέπει πως η Ladbrokes θα συνεχίσει να αποτελεί τον βασικό χορηγό των ιπποδρομιών για το 2015 και το 2016. Το φεστιβάλ, μάλιστα, ως αποτέλεσμα της συμφωνίας χορηγίας, έχει ονομαστεί Ladbrokes St Leger Festival.

 

Πρόκειται για ένα εξαιρετικά δημοφιλές φεστιβάλ, το οποίο συγκεντρώνει χιλιάδες οπαδών του αθλήματος και δίνει τεράστιες ευκαιρίες προβολής στη Ladbrokes. Η εταιρεία του online στοιχήματος, μάλιστα, πιστή στην τεράστια σημασία που δείχνει στις ιπποδρομίες, ετοιμάζει νέες αποκλειστικές προσφορές για τη διοργάνωση.

H Ladbrokes είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων στη Μεγάλη Βρετανία προσφέροντας χιλιάδες στοιχήματα σε πάνω από 40 αθλήματα,online καζίνο,πόκερ και πάρα πολλά άλλα παιχνίδια.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη