Χορηγός της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ η Betsafe

Η εταιρία στοιχημάτων Betsafe προχώρησε σε μια νέα χορηγία προς το αγγλικό ποδόσφαιρο και ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία που σύναψε με την ομάδα της Football League One, Σέφιλντ Γιουνάιτεντ. Στο πλαίσιο της συμφωνίας, η Betsafe θα αποτελεί τον επίσημο συνεργάτη online στοιχήματος της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες.

 

Χάρη στη νέα συμφωνία, λοιπόν, η Betsafe θα προβάλλεται στις διαφημιστικές πινακίδες που βρίσκονται στο στάδιο Bramall Lane της Σέφιλντ, ενώ παράλληλα θα βρίσκεται και σε ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια.

 

Ο Brand Manager της Betsafe στο Ηνωμένο Βασίλειο, μάλιστα, δήλωσε πως η εταιρεία είναι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα επεκτείνει την παρουσία της στο Ηνωμένο Βασίλειο και πως το πρόγραμμα χορηγιών της είναι ένας από τους βασικούς άξονες της δραστηριότητά της στη χώρα.

 

H Betsafe είναι από τις κορυφαίες εταιρίες στοιχημάτων παγκοσμίως και λειτουργεί με έδρα την Μάλτα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betsafe και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.