Σε καμπάνια υπεύθυνου στοιχηματισμού η Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στην καμπάνια για τον υπεύθυνο στοιχηματισμό που διοργανώνει η μη κερδοσκοπική εταιρεία GambleAware στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με αυτόν τον τρόπο, η Κρίσταλ Πάλας γίνεται η πρώτη ποδοσφαιρική ομάδα που συμμετέχει σε κάποια από τις πρωτοβουλίες της GambleAware.

Μεγαλύτερη βαρύτητα στην πρωτοβουλία της Κρίσταλ Πάλας δίνει το γεγονός ότι αποτελεί μία από τις εννέα ομάδες της διοργάνωσης που έχουν ως χορηγό κάποια εταιρεία στοιχήματος.

 

Η συνεισφορά της Κρίσταλ Πάλας στην καμπάνια

Ο ρόλος της Κρίσταλ Πάλας, μέσω της συνεργασίας της με την GambleAware, είναι να βοηθήσει στην ενημέρωση του κοινού. Δεδομένης της δημοτικότητάς της, η ομάδα θα παράγει διαφημιστικά σποτ και έντυπο υλικό, με σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για τους κινδύνους του εθισμού στον τζόγο και για την αξία του υπεύθυνου στοιχηματισμού.

Τα διαφημιστικά μηνύματα θα προβάλλονται στους τηλεθεατές, ενώ θα βρίσκονται και σε περίοπτη θέση στο γήπεδο της Κρίσταλ Πάλας. Με αυτόν τον τρόπο, θα ενθαρρυνθούν οι παίχτες του στοιχήματος, προκειμένου να είναι πιο προσεκτικοί, αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες της Premier League, προκειμένου να συνεισφέρουν στην καμπάνια. Τέλος, στο πλαίσιο της καμπάνιας, η Κρίσταλ Πάλας θα παραπέμπει τους παίχτες του στοιχήματος που αντιμετωπίζουν προβλήματα εθισμού στην ιστοσελίδα της BeGambleAware.

 

“Έχουμε ευθύνη για την προώθηση του υπεύθυνου στοιχηματισμού”

Μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας ανάμεσα στην Κρίσταλ Πάλας και στην GambleAware, ο πρόεδρος της ομάδας, Steve Parish, δήλωσε: “Ως ομάδα που συμμετέχει στην Premier League αναγνωρίζουμε ότι έχουμε ευθύνη για την προώθηση του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Με ευχαριστεί το ότι η Κρίσταλ Πάλας είναι η πρώτη ομάδα της Premier League που ξεκινά συνεργασία με την GambleAware και ελπίζω πως μπορούμε να συνεισφέρουμε στην ενημέρωση για τις υπηρεσίες και τις πρωτοβουλίες της, ειδικά για όσα άτομα χρειάζονται υποστήριξη”.

Την έναρξη της συνεργασίας, τέλος, χαιρέτισε και η ManBetX, η στοιχηματική εταιρεία που αποτελεί χορηγό της Κρίσταλ Πάλας.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.