Χορηγός της Χόφενχαϊμ η εταιρία στοιχημάτων Interwetten

Η εταιρία στοιχημάτων Interwetten εμπλέκεται δυναμικά μέσω χορηγιών στο ποδόσφαιρο και σε άλλα αθλήματα και η παρουσία της στα γερμανικά γήπεδα γίνεται ακόμη πιo έντονη, χάρη στη νέα συμφωνία χορηγίας που ανακοίνωσε. Πρόκειται για μια χορηγία προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Χόφενχαϊμ που αγωνίζεται στη γερμανική Bundesliga.

Η νέα συμφωνία θα αποφέρει οφέλη και στις δύο πλευρές. Ειδικά η στοιχηματική εταιρία Interwetten θα αποκτήσει μία ακόμη δίοδο προς τους λάτρεις του γερμανικού ποδοσφαίρου, μέσω της παρουσίας της στο γήπεδο της Χόφενχαϊμ.

 

Οι λεπτομέρειες της συμφωνίας χορηγίας

Αναλυτικότερα, η συμφωνία που υπέγραψαν οι δύο πλευρές καθιστά την Interwetten μεγάλο χορηγό της Χόφενχαϊμ, έως τον Ιούνιο του 2020. Μέσω αυτής, το λογότυπο της Interwetten θα εμφανίζεται στην έδρα της ποδοσφαιρικής ομάδας, στο στάδιο Rhein-Neckar-Arena, αλλά και σε κάθε άλλο μέσο προβολής της, όπως η τηλεόραση και τα social media.

Παράλληλα, οι οπαδοί της Χόφενχαϊμ που διατηρούν λογαριασμό στην εταιρία στοιχημάτων θα μπορούν να εκμεταλλευτούν μοναδικές και αποκλειστικές προσφορές, κάθε φορά που η ομάδα τους αγωνίζεται στην Bundesliga.

 

“Η ναυαρχίδα των χορηγιών της Interwetten

Ο Werner Becher, εκπρόσωπος του ΔΣ της Interwetten, δήλωσε για τη νέα χορηγία της στοιχηματικής εταιρίας: “Η Χόφενχαϊμ αποτελεί έναν εξαιρετικά πολύτιμο συνεργάτη μας – και όχι μόνο χάρη στην ανάπτυξη της ομάδας σε έναν από τους κορυφαίους γερμανικούς συλλόγους. Η ομάδα τερμάτισε τέταρτη στην περσινή Bundesliga και απέδειξε εμφατικά ότι έχει ένα εξασφαλισμένο μέλλον. Η Χόφενχαϊμ αποτελεί τη ναυαρχίδα των χορηγιών της Interwetten και εγγυάται εξαιρετική αναγνωσιμότητα του brand μας, χάρη σε ένα ολοκληρωμένο πακέτο χορηγίας, με έντονη την παρουσία της Interwetten”.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Interwetten και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Interwetten ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη