Πρεσβευτής της εταιρείας στοιχημάτων Ladbrokes ο πυγμάχος Jason Quigley

Αν και έχασε τον πρώτο επαγγελματικό του αγώνα και τον τίτλο του πρωταθλητή μεσαίων βαρών της NABF (πριν μερικές ημέρες, απέναντι στον Tureano Johnson), ο πυγμάχος Jason Quigley εξασφάλισε μια ιδιαίτερα συμφέρουσα συμφωνία με την εταιρεία στοιχημάτων Ladbrokes. H νέα συμφωνία καθιστά τον Quigley το νέο πρεσβευτή της στοιχηματικής εταιρείας στον τομέα της πυγμαχίας και έχει ισχύ ενός έτους.

Χάρη στη νέα ιδιότητα του πρώην πρωταθλητή μεσαίων βαρών, τα μέλη της Ladbrokes θα είναι σε θέση να μαθαίνουν κάθε εξέλιξη στην καριέρα και στα σχέδια του Quigley, καθώς και να εκμεταλλεύονται αποκλειστικές προσφορές στους αγώνες του.

 

Ο νέος ρόλος του Quigley στη Ladbrokes

O ανερχόμενος πυγμάχος ετοιμάζεται να διεκδικήσει τον Παγκόσμιο Τίτλο μέσα στο 2020 και η πορεία του βρίσκεται σίγουρα στο καλύτερο σημείο της. Καθ’ όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του, τα μέλη της Ladbrokes θα μπορούν να διαβάζουν αποκλειστικά νέα και συνεντεύξεις, καθώς και κείμενά του για κορυφαίες μονομαχίες της επικαιρότητας. Επιπλέον, δε θα λείψουν ούτε οι αποκλειστικές προσφορές στην ιστοσελίδα στοιχήματος της Ladbrokes.

H πορεία του, μάλιστα, αναμένεται να εκτοξευθεί τους επόμενους μήνες. Ο Quigley, άλλωστε, είναι ιδιαίτερα γνωστός για τις επιτυχίες του. Ως ερασιτέχνης, είχε κερδίσει το 2013 ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και χρυσό στο Ευρωπαϊκό, ενώ παρέμεινε αήττητος για 16 αγώνες ως επαγγελματίας, πριν χάσει από τον Johnson.

Ο νέος πρεσβευτής της Ladbrokes, τέλος, δήλωσε σχετικά: “Χάρηκα πολύ όταν έμαθα ότι η Ladbrokes επιθυμεί να με στηρίξει, απονέμοντάς μου τον ρόλο του πρεσβευτή. Είναι μεγάλη τιμή να με στηρίζει μια κορυφαία στοιχηματική εταιρεία σαν τη Ladbrokes και εκτιμώ ιδιαίτερα τη στήριξή τους, στην πορεία μου για τη διεκδίκηση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.