Σε νέο διαφημιστικό γραφείο η στοιχηματική εταιρία William Hill

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχαν τα βρετανικά ΜΜΕ, η William Hill ετοιμάζεται να γυρίσει σελίδα στην διαφημιστική στρατηγική της, αφού οι υπεύθυνοι αποφάσισαν να συνεργαστούν με ένα νέο διαφημιστικό πρακτορείο. Αν και οι υπεύθυνοι της στοιχηματικής εταιρίας δεν έχουν επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα, θεωρείται σίγουρο ότι θα αντικαταστήσουν τους τωρινούς συνεργάτες τους, το πρακτορείο Vizeum (με το οποίο συνεργάζονται χρόνια), με την Wavemaker.

Σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, η απόφαση πάρθηκε στο τέλος της περιόδους αξιολόγησης της διαφημιστικής στρατηγικής της William Hill.

 

Το χρονικό της αντικατάστασης του διαφημιστικού πρακτορείου

Το Νοέμβριο του 2018, η Charlotte Emery ανέλαβε το ρόλο του Global Brand & Marketing Director της William Hill, καθώς και διαδικασία αξιολόγησης της ισχύουσας στρατηγικής της στοιχηματικής εταιρίας. Η αξιολόγηση αυτή ολοκληρώθηκε πρόσφατα και η William Hill κάλεσε διαφημιστικά πρακτορεία (μεταξύ των οποίων και το Vizeum) να προτείνουν νέες στρατηγικές και καμπάνιες. Στο νήμα της διαδικασίας έφτασαν οι Vizeum, Wavemaker και Havas Group Media. Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της εταιρείας, όμως, η καλύτερη πρόταση ήταν αυτή της Wavemaker, η οποία θα αναλάβει τον διαφημιστικό λογαριασμό της.

Είναι, μάλιστα, εντυπωσιακό το γεγονός ότι ο συγκεκριμένος λογαριασμός θα είναι ο πρώτος της Wavemaker που αφορά στο στοίχημα ή σε οποιοδήποτε άλλο τυχερό παιχνίδι. Αυτό δείχνει ότι η William Hill εντυπωσιάστηκε πολύ από την πρόταση του πρακτορείου.

Η Wavemaker, τέλος, ανήκει στον όμιλο WPP και ειδικεύεται στον τομέα δέσμευσης και πίστης του καταναλωτικού κοινού, γεγονός που σημαίνει ότι αναμένεται αρκετή πρωτοτυπία από τη νέα καμπάνια της William Hill, όταν αυτή λανσαριστεί.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Williamhill και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Williamhill ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.