Επεκτείνει τη χορηγία της προς τα βελάκια η εταιρεία στοιχήματος Unibet

Η εταιρεία στοιχήματος Unibet ανακοίνωσε πως προχώρησε σε μια νέα συμφωνία με την Professional Darts Corporation (PDC), χάρη στην οποία θα παραμείνει χορηγός της για τα επόμενα τρία χρόνια. Η εν λόγω συμφωνία επεκτείνει την υπάρχουσα με την PDC, καθώς και τη λίστα διοργανώσεων, στις οποίες η εταιρεία στοιχηματισμού Unibet αποτελεί χορηγό.

 

Η νέα συμφωνία χορηγίας

Χάρη στην επέκταση της συμφωνίας χορηγίας προς την PDC, η στοιχηματική εταιρεία Unibet θα αποτελεί πλέον χορηγό επιπλέον διοργανώσεών της για τα επόμενα τρία χρόνια. Ήδη, άλλωστε, η Unibet αποτελεί χορηγό των Unibet European Championship, Unibet World Grand Prix, Unibet Champions League of Darts αλλά και των World Series Finals και Melbourne Darts Masters.

Η νέα προσθήκη στη συμφωνία χορηγίας είναι η PDC Premier League, ένα τουρνουά 16 εβδομάδων, που διεξαγόταν έως πέρσι σε Αγγλία, Ιρλανδία και Ολλανδία. Από φέτος, μάλιστα, το τουρνουά θα φιλοξενηθεί και στο Βερολίνο της Γερμανίας.

 

Οι δράσεις της Unibet

Στο πλαίσιο της νέας συμφωνίας, η Unibet θα έχει πλήρη διαφημιστική κάλυψη κατά τη διάρκεια των τουρνουά της PDC. Επιπλέον, θα ξεκινήσει μια προωθητική καμπάνια μέσω social media. Το πρώτο της βήμα είναι να δώσει στη δημοσιότητα μια σειρά από βίντεο “κρυμμένης κάμερας”, με πρωταγωνιστές τον πρωταθλητή της Premier League, Michael van Gerwen, και τον τρίτο της παγκόσμιας κατάταξης, Peter ‘Snakebite’ Wright.

 

“Σκοπεύουμε να βελτιώσουμε κι άλλο το τουρνουά”

Ο Ebba Ljungerud, CCO της Kindred, ιδιοκτήτριας της στοιχηματικής εταιρείας Unibet, δήλωσε σχετικά με την επέκταση της χορηγίας: “τα βελάκια αποτελούν ένα από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα αθλήματα στο portfolio των χορηγιών μας στο Ηνωμένο Βασίλειο και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την PDC και γινόμαστε χορηγοί της Premier League. Σκοπεύουμε να βελτιώσουμε ακόμη περισσότερο ένα τουρνουά που γνωρίζουμε πως ήδη είναι εξαιρετικό. Αποτελεί, ΄άλλωστε, μία από τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις στα βελάκια και ανυπομονούμε για 16 εβδομάδες γεμάτες συγκινήσεις σε ολόκληρη την Ευρώπη. Τα βελάκια είναι ένα άθλημα που κρύβει μεγάλη δράση στο στοίχημα και θα συνεχίσουμε να φέρνουμε τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες μας”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.