Συνεργασία με τους Philadelphia Eagles ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρία Unibet

Πριν καλά-καλά ξεκινήσει να δραστηριοποιείται νόμιμα στην Pennsylvania στις ΗΠΑ, η στοιχηματική εταιρία Unibet ανακοίνωσε μια νέα συνεργασία, η οποία θα ενισχύσει την εικόνα της, όχι μόνο στη συγκεκριμένη Πολιτεία, αλλά και στο σύνολο της αγοράς των ΗΠΑ. Η Unibet, άλλωστε, αποτελεί πλέον τον επίσημο συνεργάτη της ομάδας αμερικανικού ποδοσφαίρου των Philadelphia Eagles, η οποία αγωνίζεται στο NFL.

Η νέα κίνηση της Unibet ήταν αναμενόμενη, αφού σύντομα η εταιρία θα ξεκινήσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην Pennsylvania, όπου εδρεύουν οι Eagles. Και δεδομένου ότι οι υπεύθυνοι της εταιρίας στοιχήματος κυνηγούν κάθε ευκαιρία χορηγίας στη νεότευκτη αγορά των ΗΠΑ, ήταν απλά θέμα χρόνου να ανακοινωθεί μια νέα συνεργασία.

 

Η συνεργασία της Unibet με τους Philadelphia Eagles

Η συνεργασία με μια από τις ομάδες του NFL ήταν ο μόνος τρόπος για τη Unibet, προκειμένου να αποκτήσει παρουσία στο NFL, μία από τις δημοφιλέστερες διοργανώσεις στις ΗΠΑ. Άλλωστε, η διοργανώτρια Αρχή απαγορεύει τις στοιχηματικές διαφημίσεις στα στάδια του NFL, με μόνη εξαίρεση αυτές που αφορούν σε επίσημους συνεργάτες των ομάδων.

Χάρη στη νέα συνεργασία, λοιπόν, η Unibet θα μπορεί να διαφημίζεται στο στάδιο των Philadelphia Eagles, καθώς και σε κάθε μέσο προβολής και επικοινωνίας της ομάδας με τους οπαδούς της, όπως τα social media, τα ενημερωτικά newsletters και άλλα. Τέλος, το λογότυπο της Unibet θα εμφανίζεται και στις ζωντανές μεταδόσεις των εντός έδρας αγώνων των Eagles.

Για τη νέα συνεργασία, τέλος, μίλησε η Catherine Carlson, αντιπρόεδρος εσόδων και στρατηγικής των Philadelphia Eagles: “Η φήμη της Unibet ως ένας παγκόσμιος ηγέτης στον τομέα των online τυχερών παιχνιδιών την έχει βοηθήσει να επεκταθεί με σιγουριά στην αγορά στοιχήματος της Philadelphia. Είμαστε περήφανοι που σχετιζόμαστε με μια εταιρία που έχει αποδείξει την αφοσίωσή της στην καινοτομία, στην εμπειρία των πελατών της και στον υπεύθυνο στοιχηματισμό”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.