Η Sportingbet… γέμισε τη Θύρα 4!

Η εταιρία στοιχημάτων Sportingbet, επίσημη χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΠΑΟΚ, φρόντισε να τονώσει το ηθικό των παιχτών του δικεφάλου, στον αγώνα του πρωταθλήματος με την Ξάνθη!

 

Ο δικέφαλος ήταν τιμωρημένος σε αυτόν τον αγώνα, λόγω των επεισοδίων που σημειώθηκαν στον περσινό τελικό του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να μην επιτραπεί η είσοδος στους οργανωμένους οπαδούς της ομάδας. Η Θύρα 4 που βρίσκεται στο πέταλο του γηπέδου της Τούμπας, όμως, δεν παρέμεινε άδεια, χάρη στην πρωτοβουλία της Sportingbet!
 

Η εταιρεία του online στοιχήματος που βρίσκεται στο πλευρό του ΠΑΟΚ, ως χορηγός, κατασκεύασε μια τεράστια φανέλα στα χρώματα της ομάδας (και, φυσικά, με το λογότυπό της στο στήθος), προκειμένου να γεμίσει το άδειο πέταλο και να εμψυχώσει τους παίχτες. Το αποτέλεσμα ήταν εντυπωσιακό με τη γιγάντια επίσημη φανέλα να καλύπτει ολόκληρη τη Θύρα 4.

 

H Sportingbet ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της χώρας μας και εκτός από την κανονική ομάδα του ΠΑΟΚ χορηγεί και τα ερασιτεχνικά του τμήματα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportingbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportingbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.