Τα καλύτερα του Gumball 3000 στη Betsafe

Η στοιχηματική εταιρία Betsafe δημοσίευσε στην ιστοσελίδα της ένα σύντομο βίντεο, το οποίο περιέχει τα καλύτερα στιγμιότυπα του γνωστού ράλι Gumball 3000. Πρόκειται για έναν αγώνα που ξεκινά από την Αγγλία και διαπερνά έναν αριθμό ευρωπαϊκών χωρών, ο οποίος διεξήχθη πριν ένα μήνα, με τη χορηγία της Betsafe.

 

Έτσι, τα μέλη της εταιρείας του online στοιχήματος δεν έχουν παρά να επισκεφτούν την ιστοσελίδα της, προκειμένου να παρακολουθήσουν τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα. Θα έχουν την ευκαιρία, λοιπόν, να παρακολουθήσουν τους νικητές του αγώνα και όλους τους υπόλοιπους συμμετέχοντες - ανάμεσά τους και τους δύο γνωστούς rappers, Xzibit και Bun B.

H Betsafe ξεχωρίζει από τις υπόλοιπες εταιρίες στοιχημάτων για την ποικιλία της αλλά και την μοναδική κατηγορία που διαθέτει την ''Σχεδόν Τα Πάντα'' που προσφέρει ειδικά στοιχήματα.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Betsafe και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Betsafe ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.