Χορηγός του Ajax η Unibet;

Η εταιρία στοιχήματος Unibet φημολογείται πως θα είναι ο επόμενος μεγάλος χορηγός του Ajax, μετά την επέκταση του συμβολαίου του ολλανδικού συλλόγου με την Aegon κατά μόλις έξι μήνες.

 

Οι συγκεκριμένες φήμες βασίζονται στο γεγονός ότι η ολλανδική κυβέρνηση προχωρά σε αλλαγές στο νόμο που αφορά στο online στοίχημα, αλλαγές που θα επιτρέψουν, μεταξύ άλλων, στις στοιχηματικές εταιρίες να διαφημίζονται στη χώρα (μέσω χορηγιών και άλλων μέσων). Η συγκεκριμένη ρύθμιση αναμένεται να τεθεί σε ισχύ από την 1η Ιανουαρίου του 2015, όταν θα λήξει και η εξάμηνη επέκταση του συμβολαίου ανάμεσα στον Ajax και τη σημερινή χορηγό του, Aegon, και σύμφωνα με την εφημερίδα Telegraph, οι υπεύθυνοι της ομάδας ήδη βρίσκονται σε συνομιλίες με τη Unibet.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.