Εκστρατεία “Μπάσκετ Αγάπης” από ΕΣΑΚΕ και Stoiximan

Ο ΕΣΑΚΕ και ο Stoiximan πραγματοποίησαν πριν μερικές ημέρες την έναρξη της εκστρατείας “Μπάσκετ Αγάπης”, για την ενίσχυση απόρων οικογενειών και ιδρυμάτων στις πόλεις όπου εδρεύουν οι ομάδες της Α1. Ο Stoiximan αποτελεί μεγάλο χορηγό της Basket League και η συγκεκριμένη πρωτοβουλία είναι μία από τις δράσεις κοινωνικού χαρακτήρα που έχει επιδείξει η στοιχηματικη εταιρεία.

 

Αναλυτικότερα, στο πλαίσιο της εκστρατείας θα συγκεντρώνονται τρόφιμα από τους φιλάθλους, πριν την έναρξη κάθε αγώνα μπάσκετ, καθώς και προϊόντα από τις τοπικές αγορές. Αυτά θα μοιράζονται σε άπορες οικογένειες της πόλης, καθώς και στα κοινωνικά παντοπωλεία.

 

Παράλληλα, στο πλαίσιο της εκστρατείας, ο Stoiximan θα ενισχύει οικονομικά και τα τοπικά ιδρύματα, με τη βοήθεια των παιχτών κάθε ομάδας. Αναλυτικότερα, κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, ένας παίχτης από τις ακαδημίες της τοπικής ομάδας θα εκτελεί τρεις βολές, με κάθε επιτυχημένη να ενισχύει το ποσό που θα δωρίσει ο Stoiximan. Έπειτα, ένας παίχτης θα επιχειρεί και ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου, το οποίο θα διπλασιάζει το ποσό, αν είναι εύστοχο!

 

Η πρεμιέρα της νέας εκστρατείας, τέλος, πραγματοποιήθηκε στον αγώνα της Δόξας Λευκάδας με τον Άρη. Οι φίλαθλοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των φορέων και δεν πήγαν στο γήπεδο με άδεια χέρια, ενώ οι Θόδωρος Ιωακειμίδης και Δημήτρης Τσαλδάρης της Δόξας ευστόχησαν στα σουτ τους, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθεί το ποσό των 3.000 ευρώ για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών με Αναπηρία.

 

Τέλος, ο δήμαρχος Λευκάδας, Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, δήλωσε σχετικά: «Με ξεχωριστή ικανοποίηση, ανταποκριθήκαμε στην πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ και του Stoiximan.gr να ξεκινήσουν τη δράση “Basket Αγάπης” από τη Λευκάδα, σε συνεργασία με την αγαπημένη μας ομάδα ΚΑΕ Δόξα. Θεωρούμε ότι η ενεργητική και οργανωμένη αλληλεγγύη, μέσω προσπαθειών σαν κι αυτή, δίνει με διακριτικότητα, αφενός τη δυνατότητα σε κάποιους αδύναμους οικονομικά συμπολίτες μας να ανακουφιστούν και αφετέρου τη διαρκή στήριξη σε άτομα με αναπηρίες και ευπαθείς ομάδες, αποδεικνύοντας ότι μια κοινωνία αλληλεγγύης είναι εφικτή».

 

Ελπιδοφόρα  η κίνηση του Stoiximan ο οποίος ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδος και το κοινωνικό του έργο στη χώρα μας είναι τεράστιο.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.