Στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes: Επέκταση χορηγίας προς το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο

H στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν να επεκτείνει τη συμφωνία χορηγίας της προς το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο. Η εν λόγω συμφωνία έχει αποδειχθεί επιτυχημένη και για τις δύο πλευρές τα τελευταία χρόνια και για αυτόν ακριβώς το λόγο θα επεκταθεί και την επόμενη σεζόν.

 

Χορηγός της Scottish Professional Football League

Η Ladbrokes αποτελεί επίσημο χορηγό της Scottish Professional Football League από το 2015, αλλά η συμφωνία που είχαν υπογράψει οι δύο πλευρές λήγει μαζί με τη φετινή σεζόν του σκωτσέζικου πρωταθλήματος. Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η Ladbrokes, όμως, η συμφωνία ανανεώνεται και επεκτείνεται και στη σεζόν 2017-2018.

 

Αμοιβαία οφέλη

Και οι δύο πλευρές, η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes και η Scottish Professional Football League, προχώρησαν σε δηλώσεις, αναφέροντας ότι αμφότερες επωφελήθηκαν από τα αμοιβαία οφέλη της συμφωνίας και προβλέποντας πως η επόμενη σεζόν θα είναι η πιο επιτυχημένη για τη συνεργασία τους.

Ο Jim Muller, CEO της Ladbrokes, ανέφερε χαρακτηριστικά: “Όταν ανακοινώσαμε την χορηγία μας το 2015, προχωρήσαμε σε μια ξεκάθαρη δέσμευση να επενδύσουμε στην ίδια την καρδιά του σκωτσέζικου ποδοσφαίρου. Έχουμε πάθος για τον αθλητισμό και η αγάπη μας για το ποδόσφαιρο μας βοήθησε να ωφεληθούμε σε τεράστιο βαθμό από τις δύο προηγούμενες σεζόν. Οι πελάτες και οι συνεργάτες μας γνωρίζουν πως η Ladbrokes και το σκωτσέζικο ποδόσφαιρο είναι εξαιρετικοί συνεργάτες και είμαστε περήφανοι που επεκτείνουμε τη συνεργασία μας με την Scottish Professional Football League”.

 Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.