Ακόμη “πληρώνει” η Paddy Power για τη Β. Κορέα

Ακόμη καταδιώκει την Paddy Power το γεγονός ότι χορήγησε τα ταξίδια του πρώην superstar του NBA, Dennis Rodman στη Βόρειο Κορέα. Αν και η εταιρεία στοιχημάτων απέσυρε τη χορηγία της, μετά τις αντιδράσεις για την καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη χώρα, προκύπτουν νέα θέματα.

 

Αυτή τη φορά, τα βλέμματα στράφηκαν στα δώρα (ουίσκι, ποτήρια και άλλα προωθητικά δώρα της εταιρείας) που έδωσε ο Rodman στον ηγέτη της Β. Κορέας, Kim Jong Un. Πολλοί μίλησαν για δεκάδες δώρα τεράστιας αξίας, ακόμη και για παράκαμψη των κυρώσεων του ΟΗΕ, ωστόσο, όπως διαβεβαίωσε εκπρόσωπος της Paddy Power, επρόκειτο για συμβολικά δώρα μικρής αξίας.

Η Paddy Power ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος της Ελλάδας και προσφέρει και παιχνίδια στα μέλη της όπως live καζίνο,δωμάτιο πόκερ αλλά και ξεχωριστή ενότητα παιχνιδιών με πολλές επιλογές.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Paddypower και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Paddypower ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.