Ανοιχτός ο δρόμος για στοιχηματικές χορηγίες στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου των ΗΠΑ

Η MLS, η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ ανανέωσε τις εμπορικές πολιτικές της και πλέον επιτρέπει στις ομάδες της να αναζητήσουν συμφωνίες χορηγίας με στοιχηματικές εταιρείες. Οι δυνατότητες που ανοίγονται με αυτόν τον τρόπο στις ομάδες ποδοσφαίρου στις ΗΠΑ (αλλά και στις νόμιμες εταιρείες στοιχήματος) είναι πολλές και αναμένεται να κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στο 2020.

Επρόκειτο για μία εκκρεμότητα που έπρεπε να κλείσει άμεσα, αφού η MLS έχει ήδη ακολουθήσει τον δρόμο των χορηγιών στοιχηματικών εταιρειών, έχοντας συμφωνήσει με τις MGM Resorts και GVC Holdings. Πλέον, θα μπορούν να κάνουν το ίδιο και οι ομάδες που συμμετέχουν στο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου.

 

Οι δυνατότητες που προσφέρει η νέα απόφαση

Οι ομάδες που συμμετέχουν στην MLS μπορούν πλέον να συνεργάζονται με εταιρείες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται νόμιμα στις ΗΠΑ, μέσω συμφωνιών χορηγίας. Κάθε ομάδα, λοιπόν, θα μπορεί να έχει ως χορηγό μια εταιρεία στοιχήματος και να προβάλλει το λογότυπό της στις φανέλες των αθλητών, με ελάχιστες εξαιρέσεις: τους επαγγελματίες παίχτες κάτω των 21 ετών και τα παιδικά τμήματα της ομάδας.

Παράλληλα, οι ομάδες θα μπορούν να προχωρούν σε συμφωνίες χορηγίας και των γηπέδων που χρησιμοποιούν ως έδρες. Σε αυτά, μάλιστα, θα μπορούν να λειτουργούν περίπτερα με υπηρεσίες στοιχήματος, υπό την προϋπόθεση ότι ο στοιχηματισμός είναι νόμιμος στην Πολιτεία που εδρεύουν.

Το νέο status quo, τέλος, αναμένεται να δημιουργήσει πολλές νέες εμπορικές συμφωνίες ανάμεσα στις ποδοσφαιρικές ομάδες και στις στοιχηματικές εταιρείες. Και οι δύο πλευρές, όπως είναι φυσικό, θα βγουν κερδισμένες, τώρα που το στοίχημα έχει νομιμοποιηθεί σε αρκετές Πολιτείες των ΗΠΑ.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.