Χορηγός της γυναικείας ομάδας βόλεϊ της ΑΕΚ ο Stoiximan

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Stoiximan. Η ιστοσελίδα του online στοιχήματος εξασφάλισε συμφωνία χορηγίας της ομάδας και το λογότυπό της θα εμφανίζεται στις φανέλες των παιχτριών, καθώς και στις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου της.

 

Στην ανακοίνωση της χορηγίας, η οποία πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, οι δύο πλευρές δήλωσαν ικανοποιημένες από τις προοπτικές που φέρνει η συνεργασία τους, ενώ οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ ευχαρίστησαν τον Stoiximan για τη στήριξή του σε μια δύσκολη συγκυρία για την ομάδα.

Ο Stoiximan ανήκει στις νόμιμες εταιρίες στοιχήματος στην Ελλάδα και κάθε χρονιά στηρίζει τον αθλητισμό στην χώρα μας.Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Stoiximan και όλα τα στοιχηματικές προσφορές της Stoiximan ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.
Οι καλύτερες νόμιμες εταιρίες στοιχήματος για στοιχημα online:

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη
 

Προσφορά εγγραφής


Επίσκεψη