Χορηγός των τηλεοπτικών μεταδόσεων του Copa America στη Βραζιλία η BetFair

H ιστοσελίδα στοιχήματος BetFair έχει καταφέρει τους τελευταίους μήνες να εδραιωθεί στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, χάρη σε κάποιες σημαντικές χορηγίες, και συνεχίζει να ενισχύει την παρουσία της, ανακοινώνοντας νέες. Πριν μερικές ημέρες, οι υπεύθυνοι της ιστοσελίδας ανακοίνωσαν ότι θα αποτελούν τον επίσημο χορηγό των τηλεοπτικών μεταδόσεων του Copa America από το βραζιλιάνικο δίκτυο SBT.

Η νέα αυτή χορηγία της BetFair έρχεται να προστεθεί στις προηγούμενες: τα Copa Libertadores και Sudamericana, στα οποία η BetFair έχει ήδη ανακοινώσει τις συνεργασίες της. Με αυτόν τον τρόπο, η στοιχηματική ιστοσελίδα ενισχύει την παρουσία της στην αγορά της Λατινικής Αμερικής, αφού έχει συνδέσει το όνομά της με τρεις από τις κορυφαίες ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της ηπείρου.

 

Η νέα χορηγία της BetFair

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της BetFair, η στοιχηματική ιστοσελίδα θα αποτελεί τον επίσημο χορηγό των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του Copa America 2021 στο δίκτυο SBT. Το SBT είναι ένα από τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά δίκτυα της Βραζιλίας και θα μεταδώσει ζωντανά 11 από τους αγώνες της διοργάνωσης, η οποία διαρκεί από τις 13 Ιουνίου έως τις 10 Ιουλίου.

Κατά τη διάρκεια των μεταδόσεων αυτών, το λογότυπο της BetFair θα βρίσκεται σε περίοπτη θέση, καθώς θα αποτελεί επίσημη χορηγό, μαζί με την εταιρεία KWAI (η απάντηση της Λατινικής Αμερικής στο TikTok). Οι ευκαιρίες προβολής που παρουσιάζονται για τη BetFair, χάρη στη συμφωνία, είναι πολλές, και θα ενισχύσουν την παρουσία της στη Λατινική Αμερική.

Βέβαια, αρχικός σκοπός της BetFair ήταν να ενισχύσει τη θέση συγκεκριμένα στην αγορά της Βραζιλίας. Η κυβέρνηση σκόπευε να νομιμοποιήσει το online στοίχημα εντός του δεύτερου εξαμήνου του 2021 και η εν λόγω χορηγία ανήκε στη στρατηγική της BetFair για την είσοδό της στη βραζιλιάνικη αγορά. Ωστόσο, το σχετικό νομοσχέδιο δεν έχει ακόμα προχωρήσει και είναι άγνωστο το πότε θα νομιμοποιηθεί το online στοίχημα στη χώρα.

 



Διαβάστε ειδήσεις για στοιχηματικές εταιρίες ή δείτε μερικές από τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες με σελίδα για online στοίχημα. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.