Η Sportsbet επιστρέφει στο ράγκμπι

Επιστρέφει στον τηλεοπτικό αέρα του αυστραλιανού πρωταθλήματος ράγκμπι η στοιχηματική εταιρία Sportsbet, μετά την απουσία που της κόστισαν οι περιορισμοί που επιβλήθηκαν στο διαφημιστικό χρόνο για τις online εταιρίες στοιχημάτων.

 

Η εταιρεία σύναψε συμφωνία με το Nine Network της Αυστραλίας, το τηλεοπτικό δίκτυο που μεταδίδει ζωντανά τους αγώνες του πρωταθλήματος. Σύμφωνα με πηγές, η αξία της συμφωνίας αγγίζει τα 40 εκατομμύρια δολάρια - ωστόσο, δεν έχουν αναφερθεί οι όροι της συμφωνίας ή οτιδήποτε περισσότερο για τη φύση της. Λαμβάνοντας υπόψη τα προηγούμενα δεδομένα, πάντως, αναμένουμε να δούμε κάποιου είδους εμβόλιμη εκπομπή, η οποία θα παρουσιάζει αγορές και αποδόσεις στους αγώνες ράγκμπι.



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Sportsbet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Sportsbet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.