Δύο νέες χορηγίες για την εταιρία στοιχήματος Unibet

Η Unibet αποτελεί μία από τις εταιρίες στοιχήματος που δραστηριοποιούνται έντονα στον τομέα των χορηγιών προς διάφορα αθλήματα και οι τελευταίες κινήσεις της έρχονται να επιβεβαιώσουν ακριβώς αυτό. Λίγες ημέρες μετά την επισημοποίηση της χορηγίας της προς την ποδοσφαιρική ομάδα της Άστον Βίλα, η στοιχηματική εταιρία ανακοίνωσε άλλες δύο χορηγίες: μία προς το Warwickshire County Cricket Club και μία προς το Supercars Championship.

Οι δύο νέες συμφωνίες θα αυξήσουν σημαντικά τις ευκαιρίες προβολής της εταιρίας στοιχημάτων Unibet και, μάλιστα, σε νέες αγορές: αυτές του κρίκετ και των supercars.

 

Χορηγία προς το Warwickshire County Cricket Club

Η Unibet ανακοίνωσε τη νέα χορηγία της προς το κρίκετ πριν μερικές ημέρες. Η εταιρία στοιχηματισμού θα αποτελεί τον χορηγό του Club για τα επόμενα δύο χρόνια. Η συγκεκριμένη συμφωνία, μάλιστα, καθιστά τη Unibet τον πρώτο συνεργάτη του Warwickshire County Cricket Club στον τομέα του στοιχήματος.

Χάρη στη χορηγία της, η Unibet εξασφαλίζει την παρουσία της στο γήπεδο Edgbaston Cricket Ground, καθώς και τη δυνατότητα να δέχεται στοιχήματα στους εντός έδρας αγώνες της Birmingham Bears. Τέλος, το λογότυπο της Unibet θα εμφανίζεται στις φανέλες των παιχτών της ομάδας, στις διαφημιστικές πινακίδες του γηπέδου, αλλά και στα social media της ομάδας.

 

Χορηγία προς το Supercars Championship

Το Supercars Championship αποτελεί μια σειρά αγώνων ταχύτητας που πραγματοποιούνται με supercars στην Αυστραλία και η Unibet είναι ο νέος χορηγός της. Και αυτή η συμφωνία έχει διάρκεια δύο ετών και καθιστά τη Unibet επίσημο συνεργάτη του στοιχήματος.

Πέρα από τις ευκαιρίες προβολής στις διαφημιστικές πινακίδες που προσφέρει η νέα χορηγία στη Unibet, της δίνει το δικαίωμα να προχωρά σε επιτόπιες προωθητικές ενέργειες, πριν και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Παράλληλα, οι δύο πλευρές θα δώσουν μεγάλη βάση στην συνεργασία τους στον ψηφιακό τομέα.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.