Χορηγός της ποδοσφαιρικής ομάδας Ντέρμπι η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet

Η στοιχηματική ιστοσελίδα Unibet έχει έντονη παρουσία στον τομέα των αθλητικών χορηγιών, παρόλο που τα τελευταία χρόνια έχει αλλάξει αρκετούς από τους τρόπους προβολής της, ώστε να ενισχύσει το υπεύθυνο κοινωνικό της πρόσωπο. Η πιο πρόσφατη από τις χορηγίες της Unibet είναι αυτή προς την ποδοσφαιρική ομάδα Ντέρμπι, η οποία ήδη συνεργάζεται με την ιδιοκτήτρια εταιρεία της στοιχηματικής ιστοσελίδας, Kindred.

Αναλυτικότερα, η 32Red (ιδιοκτησίας της Kindred) εξακολουθεί να είναι ο κύριος χορηγός της Ντέρμπι. Στη λίστα των χορηγών, όμως, προστίθεται τώρα και η Unibet, της οποίας το λογότυπο θα κοσμεί τις εμφανίσεις της προπόνησης των ποδοσφαιριστών της ομάδας.

 

Η νέα συμφωνία χορηγίας της Unibet

Σύμφωνα με την κοινή ανακοίνωση των Kindred και Ντέρμπι, η Unibet θα συγκαταλέγεται στο εξής στη λίστα χορηγών της ομάδας ποδοσφαίρου. Ωστόσο, δε θα συγκαταλέγεται στους κορυφαίους χορηγούς, γεγονός που σημαίνει ότι το λογότυπό της δε θα εμφανίζεται στις φανέλες των ποδοσφαιριστών και στις διαφημιστικές πινακίδες του σταδίου στους επίσημους αγώνες. Αντίθετα, το λογότυπο της Unibet θα βρίσκεται στις εμφανίσεις που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές και τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας στις προπονήσεις.

Η νέα χορηγία προς τη Ντέρμπι, τέλος, ενισχύει ακόμα περισσότερο τη συνεργασία της με την στοιχηματική εταιρεία Kindred. Εκτός από τις δύο χορηγίες (Unibet και 32Red), η Kindred συνεργάζεται με τη Ντέρμπι και στον κοινωνικό τομέα, καθώς χρηματοδοτεί το φιλανθρωπικό πρόγραμμα της ομάδας, το οποίο βοηθά ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα ψυχικής υγείας.

Τη νέα χορηγία, τέλος, σχολίασε ο Γενικός Διευθυντής του τομέα Ηνωμένου Βασιλείου της Kindred, Neil Banbury: “Είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε τη συνεργασία μας με τη Ντέρμπι και ενθουσιασμένοι που το λογότυπο της Unibet θα βρεθεί στις εμφανίσεις των προπονήσεων. Η Unibet έχει 16 εκατομμύρια μέλη σε ολόκληρο τον κόσμο και μοιράζεται τις ίδιες αρχές με την 32Red, η οποία παραμένει κορυφαία χορηγός της ομάδας. Παράλληλα, συνεχίζουμε να στηρίζουμε την κοινωνική δράση της Ντέρμπι, στο πλαίσιο της δέσμευσής μας να αλλάξουμε τη φύση των αθλητικών χορηγιών”.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Unibet και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Unibet ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.