Χορηγίες προς Λέστερ και Μπέρνλι ανακοίνωσε η στοιχηματική εταιρεία Ladbrokes

Η αγγλική Premier League, ένα από τα κορυφαία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου της Ευρώπης έχει ήδη ξεκινήσει, αλλά οι ανακοινώσεις για συνεργασίες ανάμεσα στις ομάδες και σε στοιχηματικές εταιρείες συνεχίζονται με σταθερό ρυθμό. Πρόσφατα παραδείγματα αποτελούν οι ανακοινώσεις της εταιρείας στοιχηματισμού Ladbrokes για δύο νέες χορηγίες της προς ομάδες του αγγλικού πρωταθλήματος.

Αναλυτικότερα, η Ladbrokes ανακοίνωσε δύο νέες χορηγίες, προς τις ομάδες της Λέστερ και της Μπέρνλι. Χάρη σε αυτές, η εταιρεία στοιχημάτων θα αποκτήσει τεράστια προβολή κάθε Σαββατοκύριακο στα γήπεδα της Premier League.

 

Η συμφωνία χορηγίας προς τη Λέστερ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ladbrokes, η εταιρεία στοιχηματισμού θα αποτελέσει την επίσημη συνεργάτη στοιχήματος της Λέστερ σε Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία, για τη σεζόν 2017-2018. Χάρη στη χορηγία, το λογότυπο της στοιχηματικής εταιρείας θα βρίσκεται στον διαφημιστικό χώρο της έδρας της Λέστερ (το στάδιο King Power), ενώ θα έχει παρουσία και στα social media της ομάδας.

Η Jessica Bridge, επικεφαλής του τομέα Δημοσίων Σχέσεων της Ladbrokes, δήλωσε σχετικά: “Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που σχηματίζουμε μια δυναμική συνεργασία με την ομάδα της Λέστερ, καθώς μία ακόμη σεζόν της Premier League ξεκινά. Η νέα σεζόν υπόσχεται να προσφέρει ενθουσιασμό και ευχόμαστε τα καλύτερα στον προπονητή, τους παίχτες και τους οπαδούς της Λέστερ”.

 

Η συμφωνία χορηγίας προς τη Μπέρνλι

Η δεύτερη συμφωνία χορηγίας που ανακοίνωσε η Ladbrokes αφορά στην ομάδα της Μπέρνλι. Η χορηγία θα διαρκέσει για τρία χρόνια και θα φέρει τη Ladbrokes στο γήπεδο της ομάδας, αλλά και στα social media που διατηρεί. Έτσι, η παρουσία της στοιχηματικής εταιρείας στην Premier League θα ενισχυθεί ακόμη περισσότερο.

Όπως είναι φυσικό, τέλος, και οι οπαδοί της Μπέρνλι (αλλά και της Λέστερ) θα έχουν πολλά να κερδίσουν, με διαγωνισμούς και ευκαιρίες στοιχηματισμού στο γήπεδο, αλλά και αποκλειστικές προσφορές στην στοιχηματική ιστοσελίδα της Ladbrokes.

Στις αρχές του Αυγούστου η Ladbrokes ανακοίνωσε την χορηγία της και για την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ.

 



Δείτε όλες τις ειδήσεις της στοιχηματικής εταιρίας Ladbrokes και όλες τις στοιχηματικές προσφορές της Ladbrokes ή διαβάστε την αξιολόγηση της στοιχηματικής εταιρίας. Εξερευνήστε ποιές είναι οι καλύτερες εταιρίες στοιχημάτων που δέχονται κάρτα Paysafe καθώς επίσης και για τις πρόσφατες αλλαγές στην κάρτα paysafecard και τον τρόπο που μπορείτε να παίξετε στοίχημα με κάρτα paysafecard έναν από τους γρηγορότερους τρόπους πληρωμής σε στοιχηματικές ιστοσελίδες.